Bruno Peres kimdir? Trabzonspor'un yeni transferi Peres...

Trabzonspor Bruno Peres ile anlaşma sağladı. Peki Bruno Peres kimdir? İşte ayrıntılar

Trabzonspor Roma'dan Bruno Peres'i kadrosuna katıyor. peki Bruno Peres kimdir, kaç yaşındadır, kariyeri nasıldır? İşte detaylar

BRUNO PERES KİMDİR?

Brezilyalı sağbek Bruno Peres Roma'da forma giyiyor. 31 yaşındaki futbolcu 1,78 boyunda

BRUNO PERES KİMDİR?

Kariyeri daha çok ülkesi Brezilya'da geçen Peres, İtalya'da da Roma'nın yanı sıra Torino'da forma giydi. Daha çok kiralık olarak kariyerini geçiren Peres bu sezon Roma'da sıkça forma şansı bulurken toplamda 44 maçta forma giyip 2 gol 4 de asist yaptı.

Profesyonel kariyerine ülkesinin Go Audax takımında başladıktan sonra kiralık olarak sırasıyla Bragantino, Guarani ve Santos'ta oynadıktan sonra 2 Milyon Euro karşılığında İtallyan ekibi Torino'ya transfer oldu. Torino'da ilk yıl gösterdiği performansın ardından Roma kiralık olarak Peres'i kadrosuna katarken 1 yıl sonra da 12.5. Euro'ya bonservisini aldı.

BRUNO PERES KİMDİR?

1 sezon Roma kadrosunda kalan Brezilyalı sağbek Roma'ya kiralık olarak Sao Paulo'ya transfer olarak ülkesine döndü. 2019'un Ekim ayında Sao Paulo'dan da Recife'ye iki aylığına yine kiralık giden futbolcu 2019'un Aralık ayında tekrar döndüğü Sao Paulo'da yalnızca 10 gün kalıp 9 Ocak 2020'de bonservisini elinde bulunduran İtalyan Roma'ya geri döndü.

Bruno Peres Ocak 2020'den bu yana Roma kadrosunda yer alıyor.

Kiralama ücretleri ve bonservis ücretleriyle birlikte kariyer toplamında 16,9. Milyon Euro'luk transfer yapan Peres bugüne kadar çıktığı 283 maçta 18 gol 26 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi