Aslıhan Malbora Kimdir, Kaç Yaşındadır? Üç Kuruş'un Leylası Aslıhan Malbora...

Aslıhan Malbora Üç Kuruş dizisinde Leyla karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Aslıhan Malbora Kimdir, Kaç Yaşındadır? Üç Kuruş'un Leylası Aslıhan Malbora...

Üç Kuruş dizisi Show TV'de başladı. Üç Kuruş'ta Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora dikkatleri üzerine topladı. Aslıhan Malbora kimdir, nerelidir? İşte detaylar

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Aslıhan Malbora Kimdir, Kaç Yaşındadır? Üç Kuruş'un Leylası Kimdir?

27 Mart 1995'te Afyonkarahisar'da dünyaya gelen 1,63 boyundaki güzel oyuncu  ilkokul ve ortaokul eğitimini memleketinde tamamladı.  Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bu sırada oyunculuk eğitimlerine de başladı.  İlk oyunculuk deneyimini 2017'de Seven Ne Yapmaz isimli dizide yaşadıktan sonra Kalbimin Sultanı ve Her Yerde Sen dizilerinde rol aldı. Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine topladı.

Genç oyuncu son olarak Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Leyla karakteri hakkında: Kartal’ın kız kardeşi; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek, şuh ve çekici bir kadındır. Hayatı ve erkekleri ciddiye almayan, başına buyruk ve özgürce yaşayan Leyla, mesleğinden nefret ettiği Efe’ye çekilmektedir.

Aslıhan Malbora'nın oynadığı film ve diziler şöyle;

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Diziler

2017 - Seven Ne Yapmaz

2018 -Kalbimin Sultanı

2018 - Ağlama Anne

2019- Her Yerde Sen

2020 - Gel Dese Aşk

2021 - Oluversin Gari

2021 - Üç Kuruş

Filmler;

2020 - Aile Hükümeti

2021 - Herşeye Rağmen

2021 - Geçen Yaz

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi