Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılan Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılan Oyuncu Aslıhan Gürbüz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılan Aslıhan Gürbüz Kimdir?

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayhan adında kardeşi vardır.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

KARİYERİ:

5,5 yaşında ailesiyle beraber İstanbul'dan İnegöl'e taşınan Aslıhan Gürbüz, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun olmuştur. Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisinde adını duyurmuştur. Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe Abbasova"'yı canlandırarak hafızalra kazınmıştır. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösemde ise Halime Sultan karakterlerine hayat vermiştir. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden "Merve Aksak"'ı canlandırmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Büyük Buluşma, Gonca Karanfil, Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, İşler Güçler, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bodrum Masalı, Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Kanal-İ-Zasyon, Labirent, Kor

OYNADIĞI OYUNLAR:

Zorla Güzellik

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

ÖDÜLLER:

2011 38. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Yahşi Cazibe

2011 Antalya Televizyon Ödülleri

AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu geçmişte kendisi gibi oyuncu Kerem Kupacı ile hayatını birleştirmiş bir süre sonra yollarını ayırmıştır. Ardından Engin Ünal ile aşk yaşamıştır. Çift, ilişkilerini sonlandırmıştır.

İşte güzel oyuncunun bazı fotoğrafları;

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi