Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile fotoğrafını paylaştı! Pozdan çok eklediği şarkı olay oldu

Oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından adının sürekli aşk iddiasına karıştığı İbrahim Çelikkol ile bir fotoğrafını paylaştı.

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile fotoğrafını paylaştı! Pozdan çok eklediği şarkı olay oldu

Akalay'ın paylaşımına "Sevdim Seni Bir Kere" şarkısını eklemesi ise kafa karıştırdı.

Siyah Beyaz Aşk ve Kuş Uçuşu gibi dizilerde başrolü paylaşan ve sonrasında birçok projede yer alan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, paylaşımlarıyla isimlerinden söz ettirdi. Akalay, sosyal medya hesabından adının sürekli aşk dedikodusuna karıştığı Çelikkol ile bir fotoğrafını paylaştı.

birce-akalay.jpg

"SEVDİM SENİ BİR KERE"

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun 5 yıllık evliliği geçtiğimiz haziran ayında sona ermiş, yakışıklı oyuncunun Birce Akalay ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Hakkındaki aşk iddiasını yalanlayan Akalay, Instagram hesabından Çelikkol ile bir fotoğrafını yayınlayarak Teoman'ın 'Sevdim Seni Bir Kere' şarkısını ekledi. Akalay'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler