Bir teknik direktör istifası daha

Turkcell Süper Lig'de teknik direktör kıyımı sürüyor! Ankaragücü ve Hacettepe'den sonra bir başka Başkent ekibi Gençlerbirliği'nde de ayrılık yaşandı! Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mesut Bakkal'ın istifa ettiği ve yeni teknik adam arayış

Bir teknik direktör istifası daha
Turkcell Süper Lig'de teknik direktör kıyımı sürüyor! Ankaragücü ve Hacettepe'den sonra bir başka Başkent ekibi Gençlerbirliği'nde de ayrılık yaşandı! Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mesut Bakkal'ın istifa ettiği ve yeni teknik adam arayışlarının başladığı belirtildi!...

Süper Lige iyi bir başlangıç yapamayan 9 Haftada sadece 9 puan alabilen Gençlerbirliğinde Teknik Direktör Mesut Bakkal görevinden ayrıldı. Bakkal'ın son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve yönetimdeki bazı isimlerin kendisinin karşısında olması nedeniyle istifasını yönetime verdiği ve yönetimin de bu kararı kabul ettiği öğrenildi.

Öte yandan Gençlerbirliği'nde Bakkal'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre Başkent ekibinin bir süredir Bursaspor'da huzursuz olan ve alacakları ödenmeyen Samet Aybaba ile temasta olduğu bildirildi.

Mesut Bakkal'ın salı günü basın toplantısı düzenleyerek istifasına açıklık getireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor