Yalancı 5. Bölüm fragmanında heyecan dorukta! Yalancı'da Mehmet Emir durmuyor!

Yalancı 5. bölümü merakla bekleniyor. İlk 4 bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizide neler olacağı büyük merak konusu. İşte Yalancı 5. bölüm fragmanları ve detaylar

Yalancı 5. Bölüm fragmanında heyecan dorukta! Yalancı'da Mehmet Emir durmuyor!

Show TV'de yayınlanan Yalancı kısa sürede adından sıkça söz ettirirken izleyicilerin yeni favorileri arasına girdi. Yayınlanan Yalancı 5. bölüm fragmanı da heyecanın giderek artacağının işaretini veriyor.

İlk 3 bölümde kimin yalancı olduğu tamamen belirsiz olan ve şüphelerin çoğunu Deniz'in üzerine çeken dizide 4. bölümle birlikte Mehmet Emir'in gerçek yüzü ortaya çıkmış ve aslında tam bir psikopat olduğu görülmüştü. Deniz'in içkisine ilaç katan Mehmet Emir, son bölümde bu kez Görkem'e de aynısını yapmıştı. Şimdi gözler bu hafta neler olacağında...

YALANCI 5. BÖLÜM FRAGMANI


Mehmet Emir'in Deniz'i iyice köşeye sıkıştırdığı tanıtımda Mehmet Emir'e karşı tepkiler artıyor. Deniz'in bir çıkış yolu bulup bulamayacağı merak konusu olurken Mehmet Emir'in arabasına yazılan 'yalancı' yazısı dikkat çekiyor. Deniz'in planının ne olduğu ise şimdiden büyük bir merak konusu oluyor. 

Yayınlanan ikinci fragmanda ise diyaloglar oldukça dikkat çekici...  Deniz, Mehmet Emir'i kastederek "Duvar gibi önümde duruyor, onu aşamıyorum. Kimseye ulaşamıyorum. Bu adamın aynısını başka kadına da yapacağını bilmek ve onu durduramamak bni deli ediyor." ifadelerini kullanıyor. Bu sırada Mehmet Emir'in yine ilaç hazırladığı ve evde bir kadını ağırladığı görülüyor. 

İşte Yalancı 5. bölüm 2. fragmanı

YALANCI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz, Mehmet Emir'in yalancı olduğunu hala ispat edemezken Mehmet Emir, kendine yeni bir kurban seçti. Tıpkı Deniz'e yaptığı gibi Görkem'in de içeceğine ilaç katan Mehmet Emir, finalde evine gizlice girip tüm kanıtları temizledi.

Mehmet Emir'e saldırdığı için sicili kabarık olan Murat, görevden uzaklaştırıldı. Yaşadığı olayın üzüntüsüyle sarhoş olup Deniz'in evine gitti. Kendinde olmayan Murat, konuşmaya başlayınca Yasemin hakkında büyük bir sırrı açığa çıkarma noktasına geldi. Akıllara "Deniz, Murat ve Yasemin arasındaki gizli ilişkiyi anlayacak mı?" sorusu geldi. Diğer tarafta Görkem'e kafayı takan Mehmet Emir, herkesi hayrete düşüren planıyla Görkem'in evine gizlice girdi. Deniz'e de yaptığı gibi Görkem'in içeceğine ilaç katan Mehmet Emir, evine gizlice girerek o uyurken tüm kanıtları temizledi. Final sahnesinde Görkem'e yaklaştığı anlar ise seyircileri şoke etti.

Yalancı 5. Bölüm fragmanında heyecan dorukta! Yalancı'da Deniz'in planı ne?

Deniz'in geçmişte tacizle suçladığı okul müdürünün ifadesiyle aklanan Mehmet Emir, karşı hamlelerini yapmaya devam etti. Deniz'in küpesini evine bırakarak onu açıkça tehdit eden Mehmet Emir, yaptığı her şeye rağmen üstüne bir de manevi tazminat davası açtı. Deniz, Mehmet Emir'in yaptıkları karşısında zor durumda kalmaya devam etse de ipucu yakalamak için uğraşmaya devam etti. Kendi ailesinden de tepki görmeye başlayan Deniz, kendisine inandığını düşündüğü Görkem'e içini açtı. Deniz ve Görkem'i bir arada gören Mehmet Emir ise kendisini riske attığını düşünen bu duruma karşı plan yapmaya başladı. Yasemin ve Murat, buldukları ipucunu Deniz'e anlatıp anlatmama konusunda ikilemde kalırken aralarındaki gizli ilişkinin açığa çıkmasından korktukları için susmayı tercih ettiler.

Yalancı 5. Bölüm fragmanında heyecan dorukta! Yalancı'da Deniz'in planı ne?

Deniz, Mehmet Emir'i internetten araştırırken hakkında hiçbir şey olmamasından şüphelendi ve bunun peşine düştü. Öğretmen arkadaşı Serdar'ın yardımıyla araştırma yapan Deniz, Yasemin ve Murat'ın gizlediği önemli bilgiye ulaştı ve Mehmet Emir'in intihar eden eşiyle ilgili şeyleri öğrendi. Bunun üzerine Deniz, Mehmet Emir'in ölen karısının annesine gitti ancak konuşmasına fırsat kalmadan Mehmet Emir geldi. Deniz yine gerçeklerin önünde Mehmet Emir engeliyle karşılaştı.

DİZİ OYUNCULARI;

Burçin Terzioğlu kimdir?

Salih Bademci kimdir?

Hazal Türesan Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler