Trabzon'da teknoloji toplantısı yapılacak

Türkiye Teknoloji Buluşmaları toplantısı yarın Trabzon’da yapılacak.

Trabzon'da teknoloji toplantısı yapılacak

Ticaret Bakanlığı’nın ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) himayesinde, Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda EticaretSEM ve Eticaret Merkezi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, “KOBİ'ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat" başlığı ile 23 Ocak Çarşamba günü (yarın) saat 10.00'da Trabzon Ramada Plaza’da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Vodafone KOBİ Satış Bölüm Direktörü Yusuf Aysal ve TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir’in açılış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinlik Metin Uca’nın sunuculuğunda devam edecek.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğin ilk panelinde Vodafone KOBİ Satış Bölüm Direktörü Yusuf Aysal’ın moderatörlüğünde “Başarılı KOBİ Örnekleri” başlığı altında Lider Gıda Satın Alma Müdürü Mehmet Tosun, Faydata Bilgi Teknolojileri CEO’su Kenan Altun, Karimex Gıda Genel Müdürü Emrah Albayrak ve Sabah Gazetesi KOBİ Editörü Metin Can, gelişen dijital sektörlerde geçen yolculukları hakkında ilham veren paylaşımlarda bulunacak.

“Fintech’ler KOBI’lerde Dijital Dönüşümün Neresinde?” konulu ikinci panelde ise Akbank KOBİ Ürün Müdürü Turgut Çatalkaya moderatörlüğünde, Paraşüt Pazarlama Direktörü Bora Şahan ve Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı artan teknoloji ile gelişen finans yönetimi ve dijital çözüm ortaklıkları gibi birçok kolaylaşan e-ticaret sürecini işleyecek.

Panelin hemen arkasından dijital dünyanın başarılı oyuncularının sunumlarına sahne olacak Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda sırasıyla Ideasoft CEO’su Seyhun Özkara, Sahibinden.com Yüksek Kıdemli Reklam Ürün Pazarlama Uzmanı Vahap Yaramış, Hepsiburada İş Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan ve NTV Program Sunucusu Sami Altınkaya sunumları ile katılıcımlara değerli bilgiler verecek, sonrasında ise Vodafone Pazarlama Müdürü Deniz Yağmur etkileşimli ve anlık olarak Trabzonlu girişimcilerin dijital skor ölçümünü gerçekleştirecek.

Teknoloji Buluşmaları’nın “E-ticaret Pazarı” konulu üçüncü panelinde ise NTV Ekonomi Programı Sunucusu Sami Altınkaya moderatörlüğünde Eticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Birkan Babakol ve 3Gen Teknoloji CEO’su Engin Özgen biraraya gelerek dünya çapında büyük bir hızla değişen e-ticaret dengeleri ve sanal pazaryerlerini konuşacak.

Ülkemizde e-ticaret sektörünün gelişimine önemli katkılarda bulunan uzmanların konuşmaları ile devam edecek Teknoloji Buluşmaları’nın son sunumları ise Barikat Hizmet Satış Birim Yöneticisi Bahadır Sarıkoz, Entegra Pazarlama ve Satış Yöneticisi Birkan Tüzer ve Tek Kılavuz Dijital Performans Direktörü Caner Gür uzmanlıkları doğrultusunda e-ticaret trendlerini ve sektörün yakın geleceğini aktaracak.

Ücretsiz olarak katılımın sağlanacağı Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın Trabzon ayağı hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için www.teknolojibulusmalari.com adresinin ziyaret edilebileceği bildirildi.

Trabzon'da teknoloji toplantısı yapılacak

Trabzon'da teknoloji toplantısı yapılacak

Trabzon'da teknoloji toplantısı yapılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler