Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda Yeni Ay 13-01-2018

17 Ocak 2018 Çarşamba günü 04: 17 civarında, Trabzon’ a göre çıkarılmış haritada Oğlak burcunun 26 derecesinde Yeni Ay gerçekleşiyor.

Yüksek enerji altında gerçekleşecek olan Yeni Ay, yeni başlangıçlar için kalıcı koşulların olacağını önemle vurguluyor.

Kariyer, Amaçlar ve Sorumlulukları temsil eden Oğlak burcunda olacak olan yeni Ay’ ın gerçekleştiği saatlerde, ufuk çizgisi üzerinde Yay burcunun yükseliyor olması Uluslar arası konularda olabilecek yeni anlaşmalar ve diplomatik ilişkilerdeki baskılı sürecinde başladığını gösteriyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş kariyer alanınızda olacak olan yeni Ay, kalıcı şartlara geçebileceğiniz fırsatları yakalayacağınıza işaret ediyor. Yapacağınız yeni başlangıçlarda cesaretli olunuz ve maddi konularda ki şansları değerlendiriniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Uluslar arası konular, akademik alan, ticaret veya varsa Hukuksal konuların birisi ile ilgiliyseniz önemli başlangıçlar sizi bekliyor. İkili ilişkilerinizde ve anlaşmalarda ki şansları değerlendiriniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kredi-borçlar, sigorta, nafaka ya da ortak gelirle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanız için kalıcı koşullar gelişiyor. Çalışma hayatınızda olacak şanslarınızı değerlendiriniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşiniz, ortağınız ya da partnerinizin içinde bulunduğu koşullar, Oğlak burcu yeni ayı ile yeni şartlarını oluşturmak için doğuyor. Aşk hayatınızda ki fırsatları değerlendiriniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Sağlığınız ya da günlük iş temponuzla ilgili yeni başlangıçlar Oğlak burcu yeni Ay’ ı ile sizi bekliyor. Siz her koşulda yeni şartlara geçiyorsunuz. Aileden gelen şansları değerlendiriniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu koşullar, hobileriniz ya da Aşk hayatınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz kalıcı şartlara geçecek yeni ve güzel fırsatlar sizi bekliyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, aile, kökler ve temel alt yapınızla ilgili kalıcı şartları gerçekleştirecek olan Oğlak burcu yeni Ay’ı size fırsatlar getirecek. Maddi konulardaki gelişmeleri değerlendiriniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Anlaşmalar, kardeşlerinizin şartları, eğitim ve ticaretle ilgili konularda yeni ve kalıcı şartlar Oğlak burcu Yeni Ay’ı ile gerçekleşiyor. İmkânlarınız genişliyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kazançlarınızda kalıcı şartlara geçiyorsunuz. Oğlak burcu yeni Ay’ı sizin psikolojinizi oldukça rahatlatacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız, girişimlerinizle ilgili yeni ve kalıcı şartlara geçiyorsunuz. Sosyal çevrenizden gelen şanslar sizinle.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Her türlü kötü alışkanlıklarınızdan arınmak ve kurtulmak için Oğlak burcu yeni Ay’ ının kalıcı enerjisini değerlendirebilirsiniz. Alacağınız kararlar sizi hedeflerinize kolay ulaştıracak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Projeleriniz, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili kalıcı koşullar için Oğlak burcu yeni Ay’ından yararlanabilirsiniz. İş çevrenizden şanslı destekler sizi bekliyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın.

Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.