Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor?

Instagram'a girmek isteyenler beklemedikleri bir durumla karşılaştı. Sosyal medya devine girişler durdu ve sitede bir sorun yaşandı. Peki Instagram çöktü mü, Instagram'a neden girilemiyor? İşte detaylar

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor?

Sosyal medya devi Instagram bugün sabah saatleri itibariyle teknik bir arıza nedeniyle kullanılamaz duruma geldi. Milyonlarca kişinin kullandığı Instagram'a uygulama üzerinden ve tarayıcı üzerinden giriş yapmak isteyenler hatayla karşılaştı. Kullanıcılar Instagram çöktü mü, Instagram'a neden girilemiyor sorularına yanıt aramaya başladı.

Telefonlarından uygulama üzerinden Instagram'a girmek isteyenler "Akış yenilenemedi" uyarısıyla karşılaştı.  Kullanıcılar anasayfalarını yenileyemezken kendi profillerinde olanları da göremedi. Tarayıcı üzerinden girenler ise ı '5xx Server Error' hatası ile karşılaştı. Böylece sorunun Instagram serverları üzerinde gerçekleşen teknik bir arıza nedeniyle oluştuğu kesinleşti.

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor?

İnstagram'a erişimin kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

5XX SERVER ERROR INSTAGRAM HATASI NEDİR?
5xx Server Error hatası sunucu taraflı bir hatadır. Yani kullanıcıdan kaynaklanmaz. Bu hata Instagram'da sorun var anlamına gelir.Instagram sunucularındaki bir hatadan dolayı hizmet çalışamaz duruma gelir. Bu durum genelde Instagram yetkililileri tarafından fark edildiğinde düzeltilir. Bazen siber saldırılar Instagram sunucularını çalışamaz duruma getirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji