Google Analytics,Drive, Gmail, Youtube ve birçok serviste erişim sorunu!

Google'nin bir çok önemli servisinde saat 22.00'den itibaren sorun yaşanıyor. Gmail, Youtube, Drive ve Analytics gibi çok kullanılan servislerde erişim sorunu yaşanıyor.

Google Analytics,Drive, Gmail, Youtube ve birçok serviste erişim sorunu!

Haber61 Haber Servisi

Dünya devi Google'un  milyonlarca kullanıcısı bu akşam Analytics, Youtube Drive ve Gmail gibi bir çok serviste erişim sorunu yaşadı. Dünya genelinde yaşanan sorun sonrasında webmaster forumlarında konuyla ilgili raporlar oluşturuldu.

Örneğin Analytics kullanıcıları sitelerine gelen trafiği göremezken GMail, Takvim, Sürücü, Belgeler, Sayfalar, Sunumlar, Siteler, Gruplar, Hangouts, Notlar, Görevler ve daha fazlasında da sorunlar görüldü. Youtube'da da birçok kullanıcı videolara ulaşamama sorunu yaşadı.

Google'ninverdiği bilgiye göre bu gece bir güncelleme yapılacağı ve sorunu çözüme kavuşturmaya çalışacağı kaydedildi. Google ekibi hata üzerine "Ekibimiz sorunu araştırmaya devam ediyor. Bu konu hakkında daha fazla bilgiyi 02.06.19 23:15 tarihinde güncelleyeceğiz. Sabrınız için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Öte yandan sorunun dünya çapında Google'nin yaşamış olduğu en büyük sorunlardan biri olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler