Facebook ve Twitter'a neden girilmiyor?

Bu akşam özellikle sosyal medyada sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcılar "Facebook ve Twitter'a neden girilmiyor? " sorusuna yanıt arıyor

Facebook ve Twitter'a neden girilmiyor?

Bu akşam internet erişiminde sıkıntı yaşanıyor. Sosyal medyaya girmek isteyen kullanıcılar giremeden kapatmak zorunda kalıyor. Kullanıcılar Facebook ve Twitter'a neden girilmiyor? sorusuna yanıt ararken cevap belli oldu.


Bu akşam Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un suikaste uğramasının ardından sosyal medyada yavaşlatılmaya gidildi. Ankara'da resim sergisinde bir saldırgan tarafından gerçekleştirilen saldırının ardından Büyükelçi Karlov hayatını kaybetti. 

Yaşanan bu gelişmenin ardından sosyal medyada yavaşlama meydana geldi. Henüz resmi açıklama yapılmasa da hükümet tarafından bu işlemin gerçekleştirildiği ifade ediliyor.

FACEBOOK VE TWİTTER'A NASIL GİRİLİR?

Facebook'a ve Twitter'a girmek için vpn kullanabilirsiniz. Veya dns adreslerinizi değiştirererek deneme yapabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji