Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda Ay tutulması 29-01-2018

Aslan burcunun 11 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma; öncelikle Yaratıcılık, Gençler, Romantizm, Eğlence, Hobiler, Sanat ve şans oyunları ile ilgili konularda yeni döneme geçmek için olabilecek sonlanmalara dikkat çekiyor. Tutulma anında Ay’ın Ceres’ le kavuşum yapması özellikle kadınlarla ilgili konuları öne çıkarıyor. Annelik, cinsellik ve sanatla ilgili bir dönemin sona erdiğini ve bu tutulma ile birlikte kadın hak ve hareketlerinin başka bir boyuta geçerek, yeni bir yol ile ivme kazanacağına önemle vurgu yapıyor. Aslan burcu aynı zamanda liderlere de atıfta bulunur. Öyle gözüküyor ki olacak olan Ay tutulması, yönetici konumunda olan kişilerin çalışma sitemlerinin yanında, yeni üretim aşamasıyla birlikte hasat dönemine gelindiğine işaret ediyor.


Burçlara göre Aslan burcunda Ay tutulması

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk hayatınız, hobileriniz veya çocuklarınızın içinde bulunduğu koşullar Aslan burcunda olan Ay tutulması ile yeni şartlarını oluşturmak için sonlanmalar getiriyor. Yeteneklerinizle ilgili yeni keşifler ve yeni tecrübelere sahip olabileceğiniz fırsatlarda tutulma ile birlikte açığa çıkıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Aile, kökler, yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili konularda bir dönemi bitiriyorsunuz. Aslan burcunda olacak olan Ay tutulması, yeni beslenme düzeninizin yanında hasat yapacağınız konuları da netleştiriyor. Yani bu tutulma sizin ruhsal ve fiziksel olarak geçeceğiniz yeni dönemi işaret ediyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Eğitim, el becerileriniz, yakın çevre ve zihinsel yetenekleriniz Aslan burcu ay tutulması ile sonlanmalar yaparken siz yeni ve farklı fikirlere doğru açılıyorsunuz. El becerilerinizle ilgili yeni dönem size kazanç kapısı açılabilir ve bol hasat yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Aslan burcunda olacak olan tutulma ile maddi kaynaklarınızı yönetme becerinizde gelişecek. Bu tutulma anneniz ya da anne gibi gördüğünüz insanlardan gelebilecek yardımlar konusuna da netlik kazandıracak.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Şartlarınız, sağlığınız ve girişimleriniz. Olacak olan Ay tutulması ile yeni koşullara geçmeniz için sonlanma getiriyor. Bilişimsel yetenekleriniz ve bilincinizde ki yükselme sizin gelişmenizi ve büyümenizi sağlayacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Bilinciniz değişim sürecine girmiş bulunuyor. Kararlarınızın netlik kazanacağı Aslan burcu Ay tutulması; fobiler, korkular ve kötü alışkanlılarla ilgili tutumunuzu netleştirirken psikolojik tedavi içinde olan yükselen Başakların da yeni süreci belirleniyor. Aslan burcunda olacak olan ay tutulması size oldukça iyi gelecek ve siz birçok şeyi halledeceksiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Plan, projeler ve arkadaşlıklarınızla ilgili konular Aslan burcu Ay tutulması ile yeni şartlarını oluşturmak için sonlanıyor. Sanatsal becerilerinizi ortaya çıkaracak olan tutulma kazanç sağlayarak sizi ileriye taşıyacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Toplum içindeki statünüz, hedefleriniz, kariyeriniz ve annenizle olan ilişkileriniz yeni şartlarını oluşturmak için sonlanıyor. İş, sağlık ve beslenme ile ilgili konulara da düzen getirmenizi sağlayacak olan tutulma sizi hareketlendiriyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Akademik kariyer, Medya, Hukuk, Uluslar arası konular ve Büyük şirketlerin birisi ile ilgiliyseniz bu tutulma ile birlikte şartlarınız netleşiyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortak paralar, sigorta, burs ve nafaka gibi konular, netlik kazanarak öne çıkıyor. Ailenizde ki kadınlardan göreceğiniz destek sizi ileriye taşıyacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin içinde bulunmuş olduğu her türlü şart bu tutulma ile öne çıkıyor. Kadınlardan alacağı destek sayesinde ileriye yönelik projelere imza atması size de iyi gelecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Beslenme düzeniniz, iş koşullarınız ve sağlığınızla ilgili yeni şartlar üzerinde belirleyici olan Aslan burcu Ay tutulması, İş alanında ve maddi konularda ki becerinizi arttıracak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR