4 il için yağmur uyarısı !

Meteoroloji'ye göre 4 ilimizde yağış var. Genel olarak sıcaklıkta bir değişikliğin olmayacağını belirten yetkililer Trakya'da sıcaklığın düşeceğini açıkladılar. Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun

4 il için yağmur uyarısı !

Meteoroloji'ye göre 4 ilimizde yağış var. Genel olarak sıcaklıkta bir değişikliğin olmayacağını belirten yetkililer Trakya'da sıcaklığın düşeceğini açıkladılar.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Sinop, Tokat, Artvin ve Van çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

HAVA SICAKLIĞI: Trakya'da 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Marmara ve Batı Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

 

BÖLGELERİMİZDE HAVA

 

MARMARA: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

 

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık; zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Tokat ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; bölgenin kuzeydoğu kesimleri ile Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji