Süleyman Soylu Beşikdüzü'nde konuştu: "Amerika'dan burayı dizayn etmek istiyorlar"

Bakan Süleyman Soylu Beşikdüzü'nde vatandaşlara hitap etti.

Süleyman Soylu Beşikdüzü'nde konuştu: "Amerika'dan burayı dizayn etmek istiyorlar"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beşikdüzü'nde halka hitap etti.

Bakan Soylu şu konuşmasında şunları söyledi:

"Bizi ellerindeki sopa ile terbiye etmeye çalıştılar. Bizi aşağılamaya çalıştılar. Yüzümüze bakarken özgüvenimizi almak için uğraştılar. Ey Beşikdüzülüler, milletimiz hem iktidar, hem de müktedir. Uçak yapacağımız fabrikaları başka fabrikalara döndürdüler, araba yapmak istedik, dalga geçtiler, eğer şunları yaparsanız size mühimmat vermeyiz dediler. Ne derseler desinler, mühimmatlarımızı da, atak helikopterlerimizi de,  tankımızıda kendimiz üretiyoruz. Milletimiz her birine 50 gramlık oy pusulası ile cevabını verdi. Ülkemiz de güçlendi, milletimizde birlik beraberlik içinde oldu. 15 yaşından küçükler Kuran-ı Kerim okuyamaz dediler, bizim mezarlarımızda kim dua okuyacak. Bizleri bölmek istediler. Onlar 5 yıldızlı hastanelerde tedavi görerken, bu insanlar çocuğunu battaniyeye sarıp hastane önünde sıra bekledi. Bu ülke yıllarca IMF'ye mahkum olmuştu. Ne zaman IMF ile borçlarımızı yıktık, bizim üstümüze çullandılar. Bizim uçağımız, otomobilimiz, atak otomobilimiz olmasın istiyorlar. Biz güçlü, zengin bir Türkiye olmayalım istiyorlar."

KİMSE ACIMA BEKLEMESİN 
Bu terör konusunda bizden kimse acıma beklemesin. Beşikdüzü, namus ve şeref sözüdür ki, bu konularda acımasız olacağız. Bana çok kızıyorlar sert konuşuyorum diye. PKK'nın vekilleri milletin vekilleri demiyorum onlara. Onlar terör örgütünün vekili, bizim değil. Apo'nun serbest kalması için yürüyüş yapacağız dediler, 'Sizi yürüten adam değil' dedim yanlış mı dedim. Uyuşturucu satanların 'ayaklarını kırın' dedik, yanlış mı dedik. Uyuşturucudan ölümler yarı yarıya azaldı. Son 15 ayda 15 tonun üzerinde uyuşturucu yakalandı. 57 bin uyuşturucu satıcısını hapse attık.
Kılıçdaroğlu, bizim karşımızda ne varsa ona savuruyor. Büyük bir mücadele yapıyoruz. O uyuşturucu satıcılarını ve teröristleri yerin dibine sokacağız. Bestler-Dereler'e Tendürek'e gittiğimizde dik yürüyoruz ya, bunun sebebi sizin 50 gramlık oy pusulanızdandır. Ne olursanız bu HDP'ye oy vermeyin, bunları şımartmayın dedik. Plan Bütçe Komisyonu'nda PKK'nın siyasi kolu olan partinin vekili, 'Sizin polisiniz, jandarmanız işgal kuvvetidir' dedi. Hadlerini bildirdik. Ben onlarla nasıl konuşulacağını iyi bilirim. Aylardır, teröristlerin cenazelerine gitmek istiyorlar. Hadi gidin bakalım o kadar kolay mı? 15 bin terörist vardı dağlarda 700 tane kaldı. Kafalarını çıkartamıyorlar. Biz sizinle gurur duyuyoruz. Şehit aileleri 'Bir evladım daha var vatana feda olsun' dedi. Üzerinize geldiklerinde hiçbir şekilde onlara taviz vermediniz. Her türlü entrika ile üzerimize geldiler. Siz onları 50 gramlık oy pusulası ile korkuttunuz. 'Bizimle uğraşmayın biz Türk milletiyiz' dediniz. 

AMERİKA'DAN BURAYI DİZAYN ETMEK İSTİYORLAR
Allah ne kadar ömür verir bilmem bu ülkede 1969'dan itibaren 4,5 yıl seçim olmayan bir dönem olmadı. Bu ülkede ilk kez 4,5 seçim olmayacak. 4,5 yıl sonra genel seçim var, 5 yıl sonra yerel seçimler var. Herkesin kendi işine bakacağı yeni bir döneme giriyoruz. Bu 4,5 yılda en büyük sıçaramayı gerçekleştireceğiz. FETÖ'nün, PKK'nın DAEŞ'in ayağına basıyoruz. Milletimizin kanını emmek isteyenlerle de çok uğraşıyoruz. O kadar herkesin ayağına basıyoruz ki, bizim bir an olsun zayıflamamızı istiyorlar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetiminde mücadele veriyoruz. Şimdi  burada bir fotoğraf var. Bu Cumhur İttifakı'nın fotoğrafı. Bizler neden bir araya geldik. Sadece belediye başkanlığı değil, bizim bir araya gelmemizin sebebi, özgürlüğümüze, bağımsızlığımıza, yerli ve milli üretim yapmayalım diye yapılan saldırılara karşı bizler bir araya geldik. Bunlar acımasızlar. Amerika'dan burayı dizayn etmek istiyorlar, bizleri birbirimizden uzaklaştırmak istiyorlar. Bizi Kandil'in önünde boynu eğik bırakmayın, FETÖ'ye güldürmeyin. Ülkemizin geleceği için çok büyük destek istiyoruz.

HATASIYLA SEVABIYLA HEPSİ BİZİMDİR
Murat Başkanımız iradeli, yaman bir adamdır. Elazığ'dan Van'a tayini yapıldığı zaman Elazığlılar bana ateş püskürdü. Onunla yapılacak çok işimiz vardı dediler. Ona Van'da ihtiyacımız var dedik. O da Van'da kısa bir sürede adeta tarih yazdı. Şimdi de 5 yılda yeni bir destan yazacak. Çok hizmetler yapıldı. Bunları teker teker saymayacağım. Siz sağın solun dediğine bakmayın, kimse yıllardır bir çivi çakmadı. 5 yılda hatasıyla sevabıyla herşey bizimdir. 50 tane yeni araç parkı yapıldı, bir çok hizmetler ve yollar yapıldı. KYK'nın yapımı devam ediyor, Erdoğan Bulvarı'nın çalışması devam ediyor. Turizm, ticaret ve çevre herşeyi yapmaya çalıştık. Eksiğimiz var. Bizim samimiyetimizde eksik yok. Biz arka tarafta terör örgütleri ile pazarlık yapmıyoruz. Beşikdüzü'ne aşkımız var. Bu meydanda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bu kadar zor şartların ardında hep emrinizde olmaya çalıştık. Trabzon Üniversite Seçme Sınavı'nda Türkiye Birincisi oldu. Eğitimde, sporda, sanatta Trabzon'da başarılıdır. Trabzon en'lerin şehridir. 31 Mart'ta Murat Başkan için sandıkları patlamaya hazır mısınız? Beşikdüzülü hemşerilerim, fire vermeyeceğiz.
Harun Başkan'a Orhan Başkan ile çalıştığı için altın madalya takmak lazım. Bu adam o kadar kolay bir adam değil (Gülerek). Emrine amede olacağız. Onun için sizden çok destek istiyoruz. Hep birlikteyiz. Allah sizlerden razı olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber