MHP Beşikdüzü'nde ilçe kongresi yapıldı

MHP Beşikdüzü teşkilatında yeni başkan Kazım Zıp old.

MHP Beşikdüzü'nde ilçe kongresi yapıldı

Trabzon MHP İlçe Kongrelerine Beşikdüzü ile devam edildi.


Yapılan kongrede Kazım Zıp başkanlığında yeni yönetim belirlendi.  Kongreye MHP Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçe başkanlarının yanı sıra yöneticiler ile partililer katıldı. Kongrede Divan Başkanlığını İl Başkanı Nihat Birinci yaparken divan üyeliklerini ise Muhammet Angın ve Atilla Efendioğlu yaptı.

Kongrede konuşma yapan MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, referandum sürecine değindi. Kongrenin ülkemize ve MHP camiasına hayırlı olmasını dileyen Birinci, “16 Nisan’da Anayasa değişikliği için sandık başına gidiyoruz. Bu anayasa değişikliği bütün Türk milletini yakından ilgilendiriyor. Biz MHP’lileri daha bir özel ilgilendiriyor. çünkü oluşumunda alın terimiz, emeğimiz ve bilgimiz var. Bugün yaptığımız Beşikdüzü İlçe kongremizi bu anlamda fırsata dönüştürerek bu yeni Anayasa konusunu sizlere anlatmak istiyorum. Uzun süredir bu mesele yazılı ve görsel basında tartışılıyor. Kimileri Evet ’in erdeminden, kimileri ise Hayır’ın hayırlı olacağından bahsediyor. İşin özüne inip gerçekte bu anayasa değişikliği hangi sıkıntılardan kaynaklandığını, gerçekleşmesi halinde ülkemizde nelerin değişebileceğini, bu değişikliklerin Türk insanının gündelik hayatına nasıl yansıyacağını, öğrenme zorunluluğumuz vardır. Bu kapsamdaki çalışmalarımız; başta Genel Başkanımız ve Teşkilat yöneticilerimiz tarafından 16 Nisan’a kadar sürdürülecek, referandumda kuvvetli bir Evet ‘in çıkması için yoğun bir çaba gösterilecektir” dedi.
 

Kazım Zıp Başkanlığında Beşikdüzü İlçe yönetimi  şu isimlerden oluştu;
 
1  Ümit Yaylı                         8    Temel Ayvaz
2  Hüsnü Karagöz                  9    Erdal Açıl
3  İbrahim Göktürk                10  Uğur Taş
4  Mustafa Kemal Kılıç          11  Ali Saim Çolak
5  Feridun Cemil Tan             12  Hüseyin Karadeniz
6  Volkan Demir                    13  Bahattin Yılmaz
7  Bekir Angun                      14  Sinan Kot
           


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler