Beşikdüzü’nde aday gösterilmeyen Orhan Bıçakçıoğlu’ndan zehir zemberek açıklama

Orhan Bıçakçıoğlu: Şerif gitse bile kovboyların ahırlarını yıktık!

Beşikdüzü’nde aday gösterilmeyen Orhan Bıçakçıoğlu’ndan zehir zemberek açıklama

Haber61/Haber Servisi

Cumhur İttifakı yani AK Parti ve MHP’nin ortak adayı Beşikdüzü’nde Harun Demirci olurken mevcut başkan Orhan Bıçakçıoğlu aday gösterilmedi.

Bıakçıoğlu Beşikdüzü Belediyesi’nin resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklamasında, “5 yıl süreyle bunun için mücadele ettik ve ilçeyi ‘kovboylara’ teslim etmedik. Biz inanıyoruzki ‘şerif’ gitse bike ‘kovboylar’ bir daha Beşikdüzü’nde at koşturamayacak.

Zira önce atarın ahırlarını yıktık.” İfadelerini kullanması dikkat çekti.

Bıçakçıoğlu şu açıklamayı yaptı;

Ve kervan yürür…

Beşikdüzü’nde göreve başladığımızdan bu yana ‘Beşikdüzü il gibi olacak’ iddiasıyla yola çıkmış ve Beşikdüzü’nü 5 yılda Trabzon’un nüfusuna oranla en fazla yatırım alan ilçesi yaptık.

Teleferik, parklar, dere ıslahları, sosyal donatılar ve kentsel dönüşümlerin yanı sıra 500 kişilik öğrenci yurdu, 16 bin m2 Pazar yeri, ALi Şükrü Bey Kültür Merkezi, Tersip bentleri, Anaokulları, Spor Salonları, Çocuk oyun alanları ve diğerleri.

Beşikdüzü’nde bir şey daha yaptık. İdeolojiye saplanan ve geri bırakılan ilçeyi bu çağ dışı ideolojinin kıskacından kurtarmak için çaba sarfettik.

Yıllar yılı Çağlayan Parkı olarak adlandırılan 300 m2 bir alana ideolojik eksenli Köy Enstitüsü Parkı adı koyanlar şimdi bizim Köy Enstitü Parkı’nı yıktığımızı söylüyorlar.

Atatürk Lisesi’ni de Milli Eğitimden devralıp kentsel dönüşüm çerçevesinde 144 konut ve 51 dükkanlık, 70 milyon değerinde modern dönüşüm projesine bayrak açtılar.

300 m2 parkın yerine toplam 30 bin m2 parklar inşa etmemize rağmen bizi rantla ilişkilendirmeye kalkıştılar.

“Beşikdüzü’ne Arap turist istemiyoruz. Biz fakir fukara olarak da olsa Köy Enstitüsü binalarında yaşayabiliriz” diyenler dışarıdan gelecek yatırıma da savaş açtılar.

Onlar için istihdam önemli değil. Bizim, “Yeter artık göç dursun. Beşikdüzü iktidarla buluşsun” çağrımız karşısında vatandaş, “Bıçakçıoğlu yapar ı yapar” diyerek bize oy verdi.

Böylece bu gerici sosyalist zihniyetin 30 yıllık saltanatı yıkıldı.

Şimdi o zelil saltanatın peşindeler.

“Beşikdüzü göçsün ve yalnızca Köy Enstitüsü’nün izbe binaları kalsın. Onlar hep nostalji yapsın” istiyorlar.

Anlaştığımız yabancı yatırımcıyı ilçeden gönderebilmek için her yola başvuruyorlar.

Önlerinde bir avukat ve etrafında 3-5 kişiyle, kentsel dönüşümle 60 milyon dolat değerinde 5 yıldızlı 500 odalı otel projemizine rant projeleri diyen gerici sosyalist bir akıl, gazetelere ilanlar vererek adeta zemzem kuyusunu pisletme yöntemiyle meşhur olmak istiyor.

Ne düğü belirsiz bir platformda güya bizi şikayet ediyor.

Bizim için Beşikdüzü göçün önlendiği, insanların mutlu ve müreffeh bir ortamda yaşadığı bir ilçe olarak kalmalıdır.

5 yıl süreyle bunun için mücadele ettik ve ilçeyi ‘kovboylara’ teslim etmedik. Biz inanıyoruzki ‘şerif’ gitse bike ‘kovboylar’ bir daha Beşikdüzü’nde at koşturamayacak.

Zira önce atarın ahırlarını yıktık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber