Beşikdüzü seçim sonuçları / Beşikdüzü Belediye Başkanı kim oldu?

Beşikdüzü seçim sonucu ne oldu, Beşikdüzü’nün yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada

Beşikdüzü seçim sonuçları / Beşikdüzü Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirledi. Bu noktada Beşikdüzü seçim sonuçları da resmi olmayan rakamlara göre netleşti.

Beşikdüzü seçim sonucu ne oldu ve Beşikdüzü belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtları belli oldu. Beşikdüzü'nde kazanan yüzde 60'lık oranla CHP'li Ramis Uzun oldu.

Uzun'u AK Partili Harun Demirci yüzde 36 ile takip etti.



Beşikdüzü’nde kimler adaydı?

Abdullah Özdemir – BTP
Harun Demirci – AK Parti
Mehmet Ali Gündoğdu – BBP
Ramis Uzun – CHP
Turan Kudu – Saadet Partisi

 

RAMİS UZUN KİMDİR?

Ramis Uzun kimdir

1956 yılında Beşikdüzü'nde doğdu.  İlkokulu Şahmelik Köyü'müzde, ortaokul ve liseyi Samsun’da okudu.  Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 1979 yılında Ziraat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.  Trabzon Köy Hizmetleri 11. Bölge Müdürlüğü’nde Planlama ve Proje Şube Müdürlüğü ve Ordu Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.  Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde AB ( Avrupa Birliği ) Genel Proje Koordinatörlüğü ve Proje Koordinatörü olarak görevli iken 2009 Yerel Seçimlerinde aday olmam dolaysıyla görevimden istifa etti ve Cumhuriyet Halk Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan adayı oldu.  Evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber