Beşikdüzü'ndeki patlama ile ilgili yeni gelişme! Emniyet Müdürlüğü açıkladı...

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki patlama ile ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Beşikdüzü'ndeki patlama ile ilgili yeni gelişme! Emniyet Müdürlüğü açıkladı...

 Geçtiğimiz Cuma gecesi Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir işyerinde patlama gerçekleşmişti. Olay anından sonra ilk olarak Haber61'in okuyucularına duyurduğu patlama konusunda bazı yayın organlarında bombalı saldırı iması yapılmıştı. Ancak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama Haber61'i doğruladı.Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir süre önce bir iş yerinde meydana gelen yangının gaz sıkışmasından kaynaklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçede Cumhuriyet Mahallesi Sabri Dilek Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Metin Kundura adlı iş yerinin deposunda 7 Mart'ta saat 22.30 sıralarında çıkan yangının kamuoyuna patlama olarak yansıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uzman ekiplerce mahallinde yapılan çalışmalarda, depo içerisinde henüz sebebi belli olmayan bir şekilde çıkan yangın neticesi oluşan sıkışmadan dolayı yüksek ses çıkararak, depo camlarının tamamen kırıldığı, dolayısıyla bunun bir patlama değil, sadece gaz sıkışmasından kaynaklı cam patlaması olduğu, olayda herhangi bir patlayıcı ve benzeri maddenin kullanılmadığı, atılmadığı, yangının deponun içerisinden başladığı tespit edilmiştir. Depo sahibi şahsın o esnada orada olduğu, çeşitli yerlerinden yaralandığı ve tedavisinin hastanede sürdüğü, soruşturma kapsamında inceleme ve araştırmalarımız çok yönlü devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler