Beşikdüzü'nde Gaziler unutulmadı

Beşikdüzü Ülkü Ocakları tarafından Gazilere ay yıldızlı saat hediye edildi.

Beşikdüzü'nde Gaziler unutulmadı

Gaziler günü nedeniyle ülkenin her köşesinde etkinlikler düzenlenerek Şehit ve Gaziler anıldı.

Bu anma etkinliklerinden biri de Beşikdüzü'nde yapıldı.

Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe başkanlığı, Gaziler Günü münasebetiyle Gazileri unutmadı ve Ay Yıldız işlemeli saat hediye etti. Konu ile alakalı açıklama yapan Ocak Başkanı Doğukan Zıp" Gazilik, bedeli çok ağır olan bir mücadelenin hak edilmiş mükafatıdır. Bu bedelin karşılığı hiçbir maddiyat ile ölçülemez. Hatıra olarak saklamaları adına kendilerine Köstekli Saat hediye ettik. Tebessümleri ise bizlere en büyük mükafattır. Vatanımızın ve milletimizin bekası uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan Kahraman Gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor kendilerine uzun ömürler diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşikdüzü'nde Gaziler unutulmadıBeşikdüzü'nde Gaziler unutulmadıBeşikdüzü'nde Gaziler unutulmadıBeşikdüzü'nde Gaziler unutulmadıBeşikdüzü'nde Gaziler unutulmadıBeşikdüzü'nde Gaziler unutulmadıBeşikdüzü'nde Gaziler unutulmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber