Artuklu'dan Beşikdüzü'ne gönül köprüsü

Beşikdüzü kaymakamına hayırlı osun ziyaretleri devam ediyor

Artuklu'dan Beşikdüzü'ne gönül köprüsü

Son kararname ile birlikte 4 yıl görev yaptığı Mardin’in Artuklu İlçesinden Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine kaymakam olarak atanan Şakir Öner Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kardeşlik projeleri koordinatörü aynı zamanda Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Kaymakam Öztürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kaymakam Öztürk’ün “Trabzon-Mardin kardeşlik projelerine” her süreçte destek verdiğini  ve sahiplendiğini belirten  Kardeş Şehirler ve Biz Anadolu’yuz Proje koordinatörü Ahmet Külekçi “Mardin’de görev yaptığı süre içerisinde  insanların gönlünde ayrı bir kazanan kaymakamımızın  Trabzon’un en nezih ve huzurlu ilçelerinden biri olan Beşikdüzü ilçesinde de aynı başarıyı sürdüreceğine yeni gönül köprüleri kuracağına  inanıyor  görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 
DAHA ÖNCE ARTVİN’DE DE GÖREV YAPMIŞTI
1 Ekim 1980 tarihinde Tokat’ın Niksar ilçesinde doğan Şakir Öner Öztürk, ilk ve ortaokulu Niksar’da, lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1998 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olan Öztürk, 2005 yılında İçişleri Bakanlığı’nca açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak, valilik stajını, kaymakam refikliği ve mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Leicester Üniversitesi’nde yurtdışı stajını ve akabinde 92 dönem kaymakamlık kursunu üstün başarılı derece ile tamamladı .Daha önce Samsun Asarcık, Salıpazarı, Tokat Almus ilçelerinde vekaleten Denizli Beyağaç, Aksaray Gülağaç, Bingöl Kığı ilçesinde asaleten görev yaptığı kaymakamlıklarının ardından Artvin ili Borçka Kaymakamlığı’na atanan Şakir Öner Öztürk 2015 yılında ise Mardin ili Artuklu ilçesi kaymakamı olarak atanmıştı. Burada 4 yıl başarı ile görev yapan Öztürk son kararname ile birlikte Trabzon’un Beşikdüzü İlçesine kaymakam olarak görevlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler