Berat Özdemir’den Trabzonspor açıklaması: Abdullah Hoca istemedi

Trabzonspor’dan ayrılıp Suudi Arabistan’a giden Berat Özdemir, özel açıklamalarda bulundu.

Berat Özdemir’den Trabzonspor açıklaması: Abdullah Hoca istemedi

24 yaşındaki futbolcu, sürpriz transferinin hikayesinden, Trabzonspor'da geçirdiği günlere, Avrupa'dan aldığı tekliflerden, gelecek hedeflerine kadar birçok konuda sorularımızı yanıtladı.

Henüz 24 yaşında ve yüksek potansiyelli bir oyuncu olarak, Suudi Arabistan Ligi’ne gitmesi konusunda açıklamalar yapan Berat Özdemir "Yeni sezon başlarken Hull City’den bir teklif vardı. Kulübümüz ve Abdullah hoca veto ettiler. Ben de saygı duydum. Ondan sonraki gelişen ortam veya benim rahat hissedip hissetmemem, acaba aklıma ayrılsam mı yeni bir maceraya atılsam mı düşüncesini soktu. Türkiye içerisine gitmek istemezdim Trabzonspor’dan sonra. Menajerim böyle bir teklif getirince ben de şaşırdım, biraz araştırdım. Lig kalitesi beklendiği kadar alt seviye değil sadece sıcak çok etkiliyor oyuncuları. Beklenmedik bir anda karar verdim ailemle de konuşarak ve Suudi Arabistan’a El İttifak’a gittim." İfadelerini kullandı.

Trabzonspor’a transferi konusunda da konuşan Berat “Bildiğim 1-2 kulüp vardı, menajerim ilgileniyordu. Taa ki Abdullah Avcı arayana kadar... Benimle alakalı düşüncelerini söyledikten sonra transfer defteri o gün kapanmıştı ve Trabzonspor’a gitmeye karar verdim. Bana verdikleri değer çok hoşuma gitmişti. Diğer teklifleri bir kenara bırakmıştım." Dedi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor