Haber61

Haber61

Ben Trabzonspor Taraftarıyım

Bu yazının konusu yok. Bu yazının birilerinden çıkar sağlama amacı da yok. Bu yazıda sadece taraftarın aklındakinin kâğıda geçmiş hali var.

Bu yazı aslında bir taraftarın yazısı...

Ben Trabzonspor taraftarıyım, daha şampiyonluk görmedim, şampiyonluk coşkusu yaşamadım.

Ben daha bir kez bile rahat bir maç izleyemedim.

Ben yöneticilerimin doğrularını hiç görmedim, daha bir tane nokta transfer bilmedim.

Ben Trabzonsporlu oldum ama birileri gibi ona emek verenleri de küstürmedim, Trabzonspor yaftası ile reklâm yapıp herkes tarafından tanınmadım.

Dedim ya bu yazı seçim yazısı değil. Bu yazı içimdekilerin kaleme dökümü; çünkü ben bir taraftarım.

Bir taraftar olarak ben hakkımı savunmayan, haksız yere puanımı çalan, beni 5 hafta takımımdan ayrı koyan insanlarla aynı karede gülücük atan başkan istemiyorum.

Ben trilyon kazanan futbolculara dudak uçuklatan prim verip dünya 3. sü olan ampüte milli takımın maçını dahi izlemeyen, sonra televizyona çıkıp dünyanın en masum insanı rolü yapan kişilerin arkasında Bosna maçı sonrası alkış tutan, takımıma en büyük zararı veren insanı kutlayan başkan istemiyorum.

Mafyavari tavırlarla astığım astık kestiğim kestik deyip, ben başkan olsam hakemi sahaya çıkarırdım naraları atan, sonrada takımımdan beni uzak koyan kişilerle kahkahalara boğulan, sevinç gözyaşlarına ortak olan başkan da istemiyorum.

Bir taraftar olarak ben düz futbolculara milyonlarca dolar akıtan,  bu işi sokakta ki kişi kadar yapabilen yönetici istemiyorum.

Ayman, Ferhat, Çağdaş, Ömer Rıza gibi isimlere bunca lirayı akıtan yönetici de istemiyorum. Sebatlı Ziya, Arsinli Mustafa Yumlu, Değirmendereli Cemre"yi görmeyen yönetici de istemiyorum. Bu saydıklarıma vereceği paranın şimdikilere verdikleri yanında devede kulak olduğunu, alacağı performansın hemen hemen aynı olduğunu ve kalan parayla iyi transfer yapabileceğini anlamayan akıl fukarası yönetici de istemiyorum.

Ben bir taraftar olarak basiretsiz, iş bilmez yöneticide istemiyorum. Futbolcu alıp satarken kuralları bilmeyen son anda ben vazgeçtim diyebilecek kadar cahil ve futbolcu alamayacak kadar beceriksiz yönetici de istemiyorum.

Ben aklı başında bir insan olarak Trabzonspor"un yönetimine aklı başında insanlar istiyorum. Ben para değil akıl ve iş bitiricilik istiyorum, ben onurlu bir duruş istiyorum, ben başarısızlıkta bile yaptıklarının sonucuna katlanabilecek onurlu yönetici istiyorum.

Ben bir Trabzonlu olarak Trabzonspor"a yıllarca hizmet vermiş Ogün"lerin, Hami"lerin, Ünal"ların, Tolunay"ların hakkettikleri muhteşem jübileleri yapmayan yönetici de istemiyorum.

Ben Sadri Şener gibi gecesini gündüzüne katıp, iflası dahi göze alıp Trabzonspor için çalışan adam gibi adam yönetici istiyorum.

Ben İbrahim Şahin gibi Lig TV"ye Trabzonspor ile ilgili özel program koyduracak kadar işbilir yönetici istiyorum.

Ben Mehmet Ali Yılmaz gibi gerektiğinde Ali Şen"i susturabilecek ağırlıkta yönetici istiyorum.

Bilmiyorum çok mu şey istiyorum?

Ama istiyorum işte.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR