Cenap Serdar

Cenap Serdar

Bayrak düştü!

Ülkemizde  kaç gündür olağanüstü eylemler ve protestolar yaşanıyor. Hak arama adına yapılan eylemlerin boyutu devlet mallarına zarar vermeye gelince olmuyor. Devlete ait mallarda tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı yok mu? O mallar bizim ceplerimizden çıkan vergilerle alınmıyor mu? Yazık gerçekten bu kadar kin ve nefretin anlamı ne? Bende rahatsızım yapılan bir çok şeyden ama çıkıp ta devletin işyerini aracını taşlamıyorum bunları yapmak yerine ya köşemde yazıyorum ya da iş yerimde, evimde bayrak asarak protestolarımı yapıyorum, aslında protestolar karnaval  şeklinde olsa kimse bundan zarar görmez, herkes Polisin orantısız güç kullandığından bahsediyor iyi de Polis ne yapsın paralı memur bir de gençse ve gençliğin vermiş olduğu yapıyla tek başına hareket ediyorsa eyvah eyvah o nedenle biz emirleri uygulayanları değil emri verenleri kınayalım.

Eylemler sırasında kabullenemediğim şanlı ay yıldız bayrağımızın  yerlerde dolaşmasıydı. Kurtuluş savaşları döneminde Mehmetçiğin süngü tak emri ile en önde bayrağı taşıyan Mehmet şehit olunca o bayrak yere düşmesin diye arkadan gelen diğer Mehmet bayrağı kapıp savaşa  mücadeleye devam etmiyor mu? Bayrağı kapanın Kürt, Laz, Çerkez, Gürcü ya da herhangi bir başka etnik yapıdan olup olmadığını acaba hiç kimse bu güne kadar sorabilmiş midir tabi ki hayır çünkü orada savaşanların tümü Türk ve Türkiye’dir.

Bu günlerde yapılan eylemler sırasında ise durum çok farklı ellerde dolaşan Türk bayrakları maalesef yerlerde dolaştırılmakta polisin suyu ile parçalanmaktadır. O bayrak benim ve hepimizin namusudur, o şekilde bayrağı yerlerde görmek insanı kahrediyor bu nedenle o güzel bayrakla alanlara çıkarıp eylem yapacaksan bayrağı ölümün pahasına yere düşürmeyeceksin , Polis kardeş sende o yere düşen bayrağı namusun gibi koruyup kollayacaksın  adam gibi, onu düştüğü yerden alıp gereken ilgiyi göstereceksin eğer bunu yapmazsan senin  Vatan sevginden şüphe duyarım.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR