Bayburt'un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürpriz

Bayburt il Jandarma Komutanlığı, Bayburt'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Yoncalı köyünün tek öğretmeni olan Zahide Varlı'ya 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Bayburt'un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürpriz

Bayburt'un en uzak köyü olan ve köy okulunun tek öğretmenini Öğretmenler Gününde unutmayan jandarma ekipleri 10 kişilik sınıfı ziyaret ederek Varlı'nın Öğretmenler Gününü kutladı. Öğrencileri de unutmayan ekipler, miniklere çeşitli hediyeler vererek, oyunlar oynayıp, keyifli dakikalar geçirdiler. Gerçekleşen sürpriz ziyaretten Varlı'nın yanı sıra öğrenciler de mutlu olduklarını belirterek, ekiplere teşekkürlerini ilettiler. Günün anısına Varlı'ya çiçek takdim eden ekipler, öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekilerek köyden ayrıldılar.

Bayburt'un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürprizBayburt'un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürprizBayburt'un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürprizBayburt'un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürpriz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler