Bayburt'ta kaybolan 3 yaşındaki çocuk, 6 saat sonra bulundu

Bayburt'ta kaybolan 3 yaşındaki çocuk, 6 saatlik arama çalışması sonucu yaşadığı köyün yaklaşık 10 kilometre uzağında bulundu.

Bayburt'ta kaybolan 3 yaşındaki çocuk, 6 saat sonra bulundu

Alınan bilgiye göre, Bayburt merkeze bağlı Alapelit köyünde hayvanlarını otlatan dede Halit Bal'ın (88) yanında bulunan Hüsamettin Bal, bir anda gözden kayboldu.

Dedenin durumu ailesine haber vermesi üzerine çevrede Bal'ın aranmasına başlandı.

Bayburt'ta kaybolan 3 yaşındaki çocuk, 6 saat sonra bulundu

Çocuğun bulunamamasının ardından bilgi verilen jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı ekipler de dağlık arazide küçük çocuğu aramaya başladı.

Yaklaşık 6 saat süren arama çalışmalarının ardından küçük çocuk köye 10 kilometre uzaklıktaki Çamlıköz köyünde arazide bir vatandaş tarafından bulundu.

Sağlık kontrollerinden geçirilen ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Bal, daha sonra ailesine teslim edildi.

Çocuğun dedesi Halit Bal, hayvanları otlattığı sırada torununu kaybettiğini söyledi.

Arama çalışmasına katılan ekiplere teşekkür eden Bal, "Allah hükümetimize zeval vermesin. Çok sağ olsunlar. 88 yaşındayım iki oğlumu kaybettim ama bana bu kadar içten acı vermedi. Herkesten Allah razı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler