Vali Pehlivan devam eden yol çalışmalarını inceledi 

Vali Ali Hamza Pehlivan, Yeşil Yol Projesi kapsamında devam eden Aydıntepe ilçesi ile Trabzon il sınırı yol çalışmalarını inceledi. 

Vali Pehlivan devam eden yol çalışmalarını inceledi 

Çalışmalar hakkında İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, teknik kontrol ekibi ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Pehlivan, Karadeniz bölgesindeki 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi kapsamında Bayburt İlimiz sınırları içinde kalan güzergahta asfalt yol çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Bu bağlamda, DOKAP’dan(Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi) sağladıkları ödeneklerle Özel İdare bünyesinde ihalelerin yapıldığını ve 2018 yılında yaklaşık 20 kilometre asfalt yol yapımı planlandıklarını bildirdi. 

Vali Pehlivan bahse konu güzergahta bir müddet incelemelerde bulunduktan sonra ekiplere çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Çevredeki bir kaç yaylayı da ziyaret eden Vali Pehlivan, vatandaşlarla hasbıhalde bulunarak hayırlı ramazanlar diledi. 

Vali Ali Hamza Pehlivan’a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler