Geleceğe pedal çevirdiler

 Bayburt Üniversitesi öğrencileri Geleceğe Pedal Çevirdi.

Geleceğe pedal çevirdiler

Bayburt Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı; Geleneksel Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Haftası münasebetiyle ‘Bayuni Geleceğe Pedal Çeviriyor’ ismiyle bisiklet sürme etkinliği düzenledi. 

Sağlıklı yaşam ve dayanışma ruhuna dikkat çekerek sosyal farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinlik kapsamında, Geleneksel ve modern değerleri yaşayan bir kampüs dinamiğinde bütünleştiren Bâbertî Külliyesi’nin tanıtımı da yapıldı. Bayburt’un dünyaya açılan yüzü olan Bâbertî Külliyesi ana giriş kapısından hareket ederek 8 kilometrelik parkuru izleyen öğrenci ekibi, turunu Eğitim Fakültesi önünde tamamladı. Etkinlik sonunda öğrencilere katılım belgeleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanefi Bayraktar ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Töman tarafından takdim edildi. Etkinliğe katılan öğrenciler, bisiklet sürmeyi gündelik yaşamlarının doğal bir parçası haline getireceklerini ifade ederek, sosyal sorumluluk mesajı vermekten memnuniyet duyduklarını söylediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel