Bu kafe başka kafe

Bayburt’ta hizmete başlayan ve paranın geçmediği tek kafe olma özelliğini taşıyor.

Bu kafe başka kafe

Haber61 – Haber Servisi - Bayburt’un Demirözü ilçesi Beşpınar köyünde bulunan Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu Fen Bilgiler öğretmeni Emre Özel, daha önce gerçekleştirdiği birçok projeye bir yenisini daha ekledi.


Birçok aktivitenin yeraldığı kafede çocuklar için birçok şey düşünülmüş. Paranın geçmediği kafeden faydalanmak için gereken tek şey ise kitap okumak.

Proje ile ilgili açıklamada bulunan Emre Özel, “Gece gündüz demeden çalışarak köy şartlarında tamamen kendi imkanlarımızla hayata geçirdiğimiz 'Kıraat Cafe' isimli projemizde öğrenciler okul dışı vakitlerde kendi robotlarını tasarlayıp, gitar çalabiliyor, resim yapıp zeka oyunlarıyla oynayabiliyor, kodlama-yazılım yapıp sinema izleyebiliyor, 3 boyutlu eğitim alıp sohbet edebiliyorlar. Köy odası kültürü ile teknolojinin buluştuğu bu mekanda para geçmiyor. Paranın geçmediği tek kafe olan projemizden faydalanmak için tek yapılması gereken kitap okumak. Şimdiden tüm öğrencilerimiz sabırsızlıkla Kıraat Cafe'ye girmeyi bekliyor.” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel