Bayburtlularda Terzi'nin zaferi

Bayburtlular yeni başkanını seçti. Çakır ve Terzi’nin yarıştığı çift listeli kongrede, ipi Terzi göğüsledi.

Bayburtlularda Terzi'nin zaferi

Trabzon’da önemli bir nüfusa ve özgül ağırlığa sahip olan Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği üyeleri, 3. Olağan genel kurulda yeni başkanını seçti. Mevcut Başkan Kaya Çakır ile Turan Terzi’nin yarıştığı kongrede, Terzi 58 oy alarak başkanlığa seçildi, Çakır ise 35 oyda kaldı.

Hararetli ve nefes kesen bir yarışa sahne olan kongreye delegeler büyük ilgi gösterirken, sonuçlarının açıklanması ile birlikte yeni başkan Terzi, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Terzi yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Trabzon’da 2 derneğimiz var. Bunlarda biri Trabzon Bayburtlular Derneği, diğeri ise Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği… Bu iki güzide derneğimiz, Hemşerilerimiz ve dolayısıyla Trabzon için son derece önemli projeleri hayata geçirmektedir. Biz de bu projeleri daha da yaygınlaştırmak ve en önemlisi sırt sırta verip daha güçlü bir beraberlikle, tek ses çıkarmak için, taşın altına eline koyduk. Beni başkanlığa layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Görev dağılımını yaptıktan sonra, Allah’ın izniyle kollarımızı sıvayacak, ve Trabzon ile Bayburtlu hemşerilerimize hizmet etmeye başlayacağız” dedi.

TURAN TERZİ’NİN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Ali Faik Hacıoğlu, Mahmut Dursun, Abubekir Altundaşoğlu, Adem Saltık, Arif Kaymak, Alim Köroğlu, Ayhan Tosun, Hacı Kaya, İlyas Oflu, Murat Aydın, Murat Helekardeşler, Nuray Dur, Sezgin Kantar, Şükrü Yayan, Taner Koloğlu, Yurdanur Ayaydın, Mustafa Orhan, Adem Dündar, Metin Aydın ve Hakan Durmuş.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler