Bayburt'ta projelerde sona doğru

Bayburt'ta Yöresel Ürünler Pazarı ve Otopark Projesinde çalışmalar sürüyor.

Bayburt'ta projelerde sona doğru

Bayburt Belediyesi’nin Bayburt’taki otopark sorununu çözmek adına bu yıl yapımına başladığı projelerden olan Yöresel Ürünler Pazarı ve Otopark projesinin inşasında sona gelindi. 



Kadızade Mahallesindeki eski Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu’nun yanında bulunan alana yapılan projede artık son rötuşlar yapılıyor. Çalışmalar son hızla devam ederken Belediye Başkanı Mete Memiş incelemelerde bulunarak gidişat hakkında bilgi aldı.

Yöresel ürün pazarı da olacak

Tamamlandığında 70 araçlık kapasiteye sahip olacak otoparkın yer aldığı projede çocuklar ve mahalle sakinleri de unutulmadı. Otoparkın üstünde çocuklar için oyun alanları tasarlanırken, mahalle sakinlerinin de çocukları oynarken oturup dinlenebilecekleri sosyal donatılar oluşturulacak. Böylece Kadızade Mahallesi oldukça kullanışlı ve komplike bir alana kavuşacak. Ayrıca proje içerisinde haftanın belirli günlerinde doğal, yerel ve hayvansal ürünlerin satışının yapılacağı pazarda yer alıyor.

Bayburt'ta projelerde sona doğru
Bayburt'ta projelerde sona doğru
Bayburt'ta projelerde sona doğru
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel