Bayburt'ta kaçak göçmen operasyonu!

Bayburt'ta düzenlenen operasyonda 18 kaçak göçmen ile 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Bayburt'ta kaçak göçmen operasyonu!

Bayburt polisinin düzenlediği operasyonda 18 kaçak göçmen ile 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığı suçu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Erzurum yolu uygulama noktasında öncü olduğu değerlendirilen 76 plakalı beyaz renkli araç ile artçı olduğu değerlendirilen 61 plakalı siyah renkli araç kontrol amaçlı olarak durduruldu. Araçlarda yapılan kontrollerde 18 Afganistan ve Pakistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenlerin sahte yol izin sevk belgelerinin bulunduğunun görülmesi üzerine konunun göçmen kaçakçılığı suçu olduğu anlaşıldı.
 
Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen tahkikat neticesinde suçta kullanılan 2 araç ile 9 bin 360 TL’ye el konuldu.
 
Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan 3 şüpheliden M.O. ve E.A. isimli şahıslar hakkında Bayburt Sulh Ceza Hakimliğince tutuklama kararı, O.Ş. hakkında ise adli kontrol kararı verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel