Bakan Ağbal, memleketinde bayramlaştı

Bakan Naci Ağbal, Bayburt’ta vatandaşlarla bayramlaştı

Bakan Ağbal, memleketinde bayramlaştı
Maliye Bakanı Naci Ağbal, memleketi Bayburt’ta Zahit Mahallesi'ndeki mahalle odasında organize edilen programda vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Ağbal yaptığı konuşmada, “Birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldık ama milletçe birlik ve beraberlik içinde bunların hepsinin üstesinden geldik. Bu açıdan sıkıntılar yaşamış olmakla birlikte bu şerden hep beraber hayır çıkarttık. Sağduyuyu, birlik ve beraberliği aramızda kalıcı bir şekilde tesis ettik. Gerek içerideki terör örgütleri, gerek dışarıdaki şer odakları bu sıkıntıları bize yaşatırken, bu millete diz çöktüreceklerini düşündüler, umdular ama yine Allah'a şükrediyoruz ki Çanakkale ruhu bu topraklarda hiç ölmemiş. Bu da bizi burada dipdiri tutan adeta birliğimizin çimentosu" dedi.

Terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Ağbal, "Şunu herkes bilsin ki bu millet çok güçlü. Bu milleti yedi düveli gelse Allah'ın izniyle kahramanlarımız olduğu sürece hiçbir şekilde sırtını yere getiremez" diye konuştu.

Programa Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, eski bakanlardan Ülkü Gökalp Güney, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun ve vatandaşlar katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel