Batman’da 93 el bombası ele geçirildi

Batman’ın Sason ve Kozluk ilçeleri kırsalında, terör örgütü PKK mensupları tarafından kullanılan bir sığınakta 93 el bombası ele geçirildi.

Batman’da 93 el bombası ele geçirildi

Batman’ın Sason ve Kozluk ilçeleri kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK mensupları tarafından kullanılan bir sığınakta 93 el bombası ele geçirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı tarafından, öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla, bölge halkımızın da desteğiyle bölücü terör örgütü ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir. Sason ve Kozluk ilçeleri sorumluluk bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, sığınak, barınak ve depo alanlarını tespit edilerek imha edilmesi maksadıyla icra edilen operasyon faaliyetinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınak içerisinde toplam 93 savunma tipi el bombası ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen mühimmatlar imha edilmiştir. Terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler