Başkan Zorluoğlu, Boztepe’deki viyadük tartışmalarıyla ilgili konuştu Kimse istemez ama…

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu haber61'in canlı yayınına katılarak soruları cevapladı.

Başkan Zorluoğlu, Boztepe’deki viyadük tartışmalarıyla ilgili konuştu Kimse istemez ama…

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61'in canlı yayınına katılarak soruları cevapladı. Trabzon'un viyadükleri ile ilgili soru işaretlerine noktayı koydu. Başkan Zorluoğlu şu açıklamalarda bulundu:

"Doğudan ve batıdan şehre girdiğiniz de söylenmesi gereken husus viyadüklerden önce sanayi siteleri. Küçük sanayi sitelerinin dönüşümü şuanda özellikle üzerine çalıştığımız bir proje. Bu şehrin en önemli işlerden biri oranın dönüşümü. Bir diğeri de hafif raylı sistem. 5 tane sanayi sitesi var. Maçka’ya giderken 550 dönümlük bir alan var. Orası tespit ettik. Ulaşımı kolay olan Kanuni Bulvarı ile kesişen bir yer. Değirmendere’yi dönüştürdüğümüzde çok güzel bir alan olacak. Viyadükler rahatsız edici. Karayolları Genel müdürümüz ile görüştüm üzerinde çalışıyorlar. Bakıldığında insanı rahatsız etmeyecek şekilde olması için çalışıyorlar. Coğrafyanın yaşattığı bazı zorluklar oluyor. Kimse istemez ama ulaşımda bir ihtiyaç İtalya’da bazı bölgeleri gezdim oralarda da istenmese de yapılan yerler var. Trabzon’un önemli bir ihtiyacıydı önemli mesafe kat edildi. Dokunuşlarla beraber estetik anlamda sıkıntıları da gidereceğiz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber