Başkan Şener yanlış anlaşılmış

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, hem lig hem de kupada iddialı bir takım olduklarını söyledi. Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Gaziantepspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını bel

Başkan Şener yanlış anlaşılmış

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, hem lig hem de kupada iddialı bir takım olduklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Gaziantepspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Kupada belki de en önemli maçımızı oynayacağız. Bu maçın bilincindeyiz. Trabzonspor, hem lig hem kupada iddialı bir takımdır. Bu doğrultuda karşılaşmaya çıkacağız'' dedi.

Gaziantepspor'un ligdeki ağırlığı ve konumunun bu yıl ortada olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, ''Ama her şeye rağmen arzu ettiğimiz netice ile kupa maçını tamamlamak istiyoruz. Bunun için kadromuz da yeterli güçtedir'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Sadri Şener'in Hüseyin Avni Aker Stadı'nda geçen hafta Gaziantepspor ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamaların da yanlış algılandığını kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
''Başkana teknik bir takım sorular soruldu. O da 'bunları hocaya sorun' dedi.

"Konuyu abartıyorlar. Soru kısmını yayınlamadan sadece cevap kısmı yayınlanınca farklı anlamlar çıkıyor. Daha önce galip geldiğimiz zamanlarda da aynı sorular sorulunca başkan 'teknik konuları hocayla görüşün' diyordu. Bugünkü ifadede o. Soru kısmı yayınlamayıp sadece cevap kısmı dikkate alınınca yanlış bir anlam çıkıyor.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor