Başkan Şener TS'lileri uyardı

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bugünkü durumunun UEFA standartlarını yakalamadığını belirten Şener “Koşullar iyileştirilmezse Avrupa kupası maçlarını Trabzon'da oynayamayız” dedi.Tehlikeye Dikkat çektiBaşkan Şener Bugün yapılan Olağan Divan Kurulu konuşma

Başkan Şener TS'lileri uyardı

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bugünkü durumunun UEFA standartlarını yakalamadığını belirten Şener “Koşullar iyileştirilmezse Avrupa kupası maçlarını Trabzon'da oynayamayız” dedi.

Tehlikeye Dikkat çekti

Başkan Şener Bugün yapılan Olağan Divan Kurulu konuşmasında “Avni Aker Stadyumu bugün ki konumu itibarı ile her gün şartları zorlaşan UEFA kriterlerini karşılayamamaktadır. Kapalı,açık otopark , maraton ve kale arkalarının üstünün kapatılması başta olmak üzere bazı çalışmalar yapılması gerekmektedir. Tüm bunlar yapılamaz ise katılmaya hak kazandığımız taktirde bu yıl Avrupa kupası maçlarını Trabzon'da oynayamayacağız” dedi.  

Topu siyasilere attı

Konu ile ilgili olarak salondakileri bilgilendiren Şener, kendisinin TBMM'de grubu bulunan partilerden, Ak Parti, CHP ve MHP milletvekillerini konu ile ilgili olarak bilgilendirdiğini belirterek “Kendilerinden yapılacak bütçe görüşmeleri esnasında Avni Aker Stadyumunda yapılacak çalışmalar için ödenek çıkartılmasını talep ettim. Eğer bu ödenek tahsis edilirse mayıs ayında sezonun kapanması ile birlikte çalışmalara başlayıp, stadyumu Ağustos ayında oynanacak olan Avrupa kupası maçlarına kadar yetiştirirz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor