Başbakan resti çekti

Başbakan Erdoğan Chudinov'la yaptığı ortak basın toplantısında IMF ile yapılacak anlaşma iddialarına çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte açıklamasından satırbaşları: IMF çıkara dayalı olarak bir yaklaşım gösterirse biz zaten varız. Biz IMF'ye karşı olumsuz bi

Başbakan resti çekti
Başbakan Erdoğan Chudinov'la yaptığı ortak basın toplantısında IMF ile yapılacak anlaşma iddialarına çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte açıklamasından satırbaşları:

IMF çıkara dayalı olarak bir yaklaşım gösterirse biz zaten varız. Biz IMF'ye karşı olumsuz bir tavrın içinde olan bir yönetim değiliz.

Ama bizim ümüğümüzü sıkarak yatırımlarımızı durdur, büyümemizi düşür, bütçende şu kadar aşağı indir derse bu çalışma derse, biz çalışan bir hükümetiz ve böyle bir anlaşmaya evet diyemeyiz.

Bizim hedeflerimiz var. Bunların altına düşemeyiz dedik. Bunun yanında yatırımlardan vazgeçemeyiz. Çünkü Türkiye büyüyen ve kalkınan bir ülke. Yıllarca geri kalmışlığın bedelini ağır ödemiş bir ülke.

Sen kalkıpta karayolları inşaatlarını durdur diyecek olursan buna evet diyecek değiliz. Bu konuyla ilgili olarakta eğer IMF bu sıkıntılı dönemde ben sizlere borç vermiyorum derse vermeyebilir. Vermek zorunda değil.Çok da ihtiyacımız yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem