Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda yeni ay 03-09-2018

Merkür’ ün Başak burcunda Thuban yıldızı ile kavuşumda olması yeni başlangıçların hazine değerinde olduğuna vurgu yapıyor. Başak burcu; Zodyak da düzen, sağlık, hizmet ve günlük iş temposu ile ilgili konuları temsil eder. Yeni ay; açılacak olan kapının güçlü ve kalıcıcı şartlarla ideallerimizi gerçekleştireceğimizi, olabilecek karmaşalar karşısında dikkatli olmamız gerektiğine dikkat çekiyor.

Yeni aylar yeni başlangıçlar demektir. Her ay, farklı derecelerde gerçekleşen yeni ay, bizleri farklı konularda etkiler ve yeni tohumlar atma fırsatı verir. Yılda bir kere aynı burçta olan yeni ay ve dolunayların, aynı derecede tekrarlaması için çok uzun yıllar geçmesi gereklidir. Açıların etkisinin de farklı olacağını göz önüne alırsak her dolunay ve yeni ay tek ve özeldir. Bunun içindir ki olabilecek başlangıçları ya da sonlanmaları yaparken hata yapmamaya dikkat edilmelidir. 9 Eylül’ de Başak burcunun 17 derecesinde gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte; 1997 Ekim doğumlular, 1979 Mart doğumlular 1960 Temmuz sonu doğumlular ve 1941 Aralık doğumlu olanları ileriye taşıyacak çok güzel etki gerçekleşiyor. Açılan bu güzel kapının hepimize uğurlu gelmesini dilerim.

YÜKSELEN KOÇLAR: Günlük iş temponuz, çalışma ve iş koşullarınız ve sağlığınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Yeni başlangıçlar size iyi gelecek. Rehavete kapılmayınız.

YÜKSELEN BOĞALAR: Aşk, çocuklar, yaratıcı yönleriniz, ek gelir varsa babanızın geliri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Yerleşim, ev, aile, temelleriniz, eşinizin statüsü ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eğitim, iletişim, kardeşlerinizin şartları, kısa yolculuklar ve sözleşmelerde yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yeni sözleşme yapacak olan yükselen Yengeç’ ler ayrıntılara dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi manevi kazanımlarınız. Gelir, yatırımlar ve rızkınıza yeni kapı açılıyor. Yeni şartlar size iyi gelecek. Varsa; çocuklarınızın iş statüsü ve eşin kredi miras, sağlıkla ilgili konularında yeni başlangıçlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İçinde bulunduğunuz şartlar, sağlık ve motivasyonlarınız ve varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Alışkanlıklarınız, okul, hastane yada hapishane gibi konularla ilgiliyseniz arınmak için tam zamanı. Aldığınız kararlardan vaz geçmeyiniz. Eğer sanatla ilgili çalışmalar içindeyseniz yeni ilham kapıları hazine değerinde olacak.

YÜKSELEN AKREPLER: Arkadaşlıklar, projeler, sosyal çevreniz ve organizasyonlarla ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Varsa; çocuğunuzun eşinin içinde bulunduğu şartlar ve davalarında yenilenmeler iyi olacak.

YÜKSELEN YAYLAR: İş kariyer, hedefler, annenizin genel sağlığı ve varsa; çocuklarınızın iş ortamı ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Bu güzel başlangıç size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Akademik kariyer, uluslar arası işler, hukuksal konular, dış ticaret, yayıncılık ve en önemlisi dünya görüşünüzde yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Ve varsa; ikinci eş ve torunlarınızın şartlarında olabilecek yeni başlangıçlar size çok iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Kredi, borç, miras, sigorta ve eşinizin geliri ile olabilecek yeni başlangıçlar size iyi gelecek. Hazine değerinde maddi kazançlar elde edeceksiniz.

YÜSELEN BALIKLAR: Evlilik, ortaklık, danışmanlık aldığınız öğretmenleriniz, anlaşmalarınız ve sözleşmelerinizde yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Ve varsa Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili gelişmeler çok iyi olacak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR