Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda yeni ay 26-08-2022

27 Ağustos 2022 tarihinde başak burcunun 4 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeni başlangıç zamanlarının geldiğine işaret eden yeni ay zamanları, gerçekleştiği burcun temaları üzerinden yeni oluşumlar başlatır. Organize eden, formuna sokan, metodik ve düzenleyici özelliği ile de bilinen Başak burcu, burçlar kuşağında; hijyen, sağlık, beslenme, iş koşulları ve yazarlıkla ilişkilidir. Yeni ay fazı bu konular üzerinden, yeni başlangıçların olacağını ön görüyor. Ay fazının Mars’ la olan kare açısı, yeni fikirler ve yeni yaptırımlarda takip sürecinde inatçı ve kararlı mücadelenin öne çıktığını özellikle erkekler arasında gelişen savunmalarda bir tür mücadele çemberinin oluşacağına dikkat çekiyor. Başak burcunda gerçekleşen yeni ay; özellikle tarım ve beslenme konularında yeni anlaşmalarında olacağını söylüyor. İkilimde bırakacak olan başak burcu yeni ayında sonuca ulaşamadığınız tartışmalara dikkat edin derim.

Başak burcu yeni ay zamanı; mısır tarlaları, tahıl ambarları, peynir ve yağ saklanan yerleri günceller. Sağlıkla ilgili konularda; bağırsakla ilgili hastalıklar ve halsizlikle ilgili konularında dikkate alınması gereken dönemin başladığını da ön görüyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: İş koşullarınız, çalışma şartlarınız, beslenmeniz, sağlığınız ve mecburen yapmak zorunda olduğunuz işleriniz. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konular üzerinden yeni takip sürecine geçiyorsunuz. İletişim gerektiren konular üzerinden ilerleyen gelişmeler size bir nevi koruma çemberi oluşturabilir. Hareketli günler içindesiniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel alanınız, aşk, yatırımlar, ek gelir, hobiler, yeteneklerinizle ilgili alan ve varsa çocuklarınızın şartları; başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte günlük düzen üzerinden konuları takibe alıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili anlaşmalarda mücadele ve savunma içine giriyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Ev, aile, yerleşim, temellerinizle ilgili konular ve varsa eşinizin iş kariyer alanı; başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel konumunuzla ilgili mücadele başlatan yeni ay fazı, çocuklarınız ve kişisel alanınızda yeni takip süreci başlatıyor. Sağlığınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Yakın çevreniz, anlaşmalarınız, iletişiminiz, kurs ve varsa kardeşlerinizin şartları; başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ailevi konularda yeni takibe alacağınız konular sizi psikolojik olarak yorabilir dikkat ediniz. Eğer kapalı alan ve kapalı devre işleriniz varsa yeni anlaşmalar zamanı.

YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız, varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve yine varsa eşinizin banka hesapları; başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni gelişmeler sizi bekliyor. Geleceğiniz için mücadele edeceğiniz zamanın başladığını işaret eden başak burcu yeni ay fazı anlaşmalar yolu ile iş takibini ön görüyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kişisel konumunuz, kimliğiniz varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi; başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte kişisel konumunuzla ilgili yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel kazancınızla ilgili takip başlatan şu sürede iş kariyer alanında mücadele öne çıkabilir. Kişisel savunma durumunda kaldığınız konularda dikkatli olunuz.

YÜKSELEN TERAZİ: Kapalı alan işleriniz, (hastane, okul) zorluklarınız, gizli yürüttüğünüz işleriniz ve psikolojiniz. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konular üzerinden yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel konumunuzu ilgilendiren gelişmelerde yabancılarla ilgili mücadele konuları öne çıkabilir. Dikkatli olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Organize işleriniz, ileriye yönelik planlarınız ve sosyal çevreniz, en önemlisi umutlarınız. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortak gelir ve banka hesaplarınızla ilgili takibe alacağınız bu süreçte dikkatli olunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İş, kariyer, hedefleriniz ve toplum önündeki unvanınız. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar sizi bekliyor. Anlaşma ve ortaklık alanda mücadele getiren konularda proje takibi içindesiniz, Tartışma gerektiren konulara özen gösteriniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Akademi, hukuk, basın-yayın, şirketler, turizm ve uluslararası gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni döneme geçiyorsunuz. İş koşullarında yeni mücadele başlatacak olan yeni ay fazı işle ilgili takip sürecini öne çıkarıyor. Sağlığınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Banka hesaplarınız, ödemeler, alacak- verecekler, nafaka, burs ve eşinizin geliri gibi kişisel kazancınızın dışında kalan paralarla ilgili gelişmeler, başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yatırım ve ek gelir üzerinden mücadelenin öne çıktığı bu dönem şirket ve yabancılarla ilgili yeni takip süreci başlatıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Eş ve ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, avukat, öğretmen) ve varsa davalarınız. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni oluşumlar sizi bekliyor. Banka hesaplarınızı takibe aldığınız bu dönem aile ve topraklarla ilgili mücadele konularını öne çıkarıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.