Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda süper dolunay 07-03-2020

Başak burcu burçlar kuşağında; çalışma koşulları, hastalıklar, beslenme, evcil ve küçükbaş hayvanlarla ilgili konuları karşılar. Balık- Başak ekseninde olan dolunaylar ayrıca; düzen, sağlık, fedakârlık ve ruhsal alanda ki gelişmelere vurgu yapar. 9 Mart’ da Başak burcunda geçekleşecek olan dolunayın açılımı; Bu konularda ki krizleri ve düşmanlıkları açığa çıkararak sonlandırmalar olacağını ön görüyor. Sağlık ve erkek figürleri ile ilgili gelişen krizleri ve belirsizlikleri ortaya çıkaran dolunay fazı, kapalı devre işler, hastane, hapishane gibi alanlarda ki zararlı noktaları da açığa çıkarıyor. Merkür retrosunun durağan enerji akışının normale döneceği sürede dolunayın geçekleşmesi, iyiye dönen sürecin başlayacağını ön görüyor. Ay dolunay fazına geçtiğinde ufuk çizgisinde Terazi burcu yükselmekte. Ve Venüs’ ün açıları, diplomasi yolu ile beklenmedik koşullar altında dönüşüm sürecinin gerçekleşeceğini, uluslar arası konularda hastalıklı sürecin tamamlandığını ve çalışma koşullarında yeni dönemsel şartlara geçileceğini Başak burcu dolunayı ön görüyor. Başak burcunda olacak olan dolunay, dünyaya yakın konumda gerçekleşecek, yani enberi konumunda olacak ve daha parlak ışıklar altında süper ay olarak gözükecek. Yüksek enerjisiyle etkisi daha da fazla hissedilecek olan Başak burcu dolunayı, deprem ve sularla ilgili konuları da tetikleyecek. 9 Mart doğumlu Balık burçları, 9 Haziran doğumlu İkizler, 11 Eylül doğumlu Başaklar ve 10 Aralık doğumlu Yay burçlarının hayatlarında olan krizleri ve zararlı konuları açığa çıkararak sonlanmalar yapacak olan dolunayının enerjisini daha yoğun yaşayacaklar.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BAŞAK BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Günlük iş temponuz, beslenme düzeniniz, çalışma şartlarınız ve sağlığınız. Başak burcu dolunayı ile zarar veren konular açığa çıkıyor. İleriye yönelik yapmış olduğunuz plan ve anlaşmalarınız varsa arızalı konular iyileşip tamamlanıyor. Akademik alan hastane ya da okul gibi konularda yeni bir dönemsellik gerektiren sürece başlıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızda varsa çocuğunuzun iş kariyerinde beklenmedik değişim sürecide Başak burcu dolunayı ile açığa çıkıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Çocuklarınızın koşulları, hobileriniz, aşkınız, konforunuz, spor faaliyetleriniz ve varsa yatırımlarınız; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte zararlı noktaları daha net görecek ve sonlandıracaksınız. Maddi kaynaklarınızda iyileşme dönemine geçiyorsunuz. Sosyal alanda tanıdığınız erkelerle ilgili krizler ve belirsizlikleri de somutlaştıracak olan ay fazı, ileriye yönelik bir projenin dönemsellik koşullarını da başlatıyor. Mesleki alanda olabilecek gelişmeler sizin koşullarınızda ve varsa çocuklarınızın yüksek eğitimle ilgili konularda beklenmedik değişim sürecini ortaya çıkaracak.

YÜKSELEN İKİZLER: Ev, aile, yerleşim, temel alt yapınız ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte zararın nereden geldiğini daha net göreceksiniz. Şartlarınızla ilgili ya da sağlığınızla ilgili tedavi süreci tamamlanırken mesleki alanda erkek figürlerinden gelecek olan krizlere müdahale etmek durumunda kalabileceğiniz gibi yeni bir dönemsel sürece başlıyorsunuz. İnternet ve kapalı devre işlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler değişim sürecini de ortaya çıkarıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Anlaşmalarınız, yazışmalarınız, eğitim ve varsa kardeşinizin şartlarında olabilecek gelişmeler, Başak burcu dolunayı ile birlikte zararlı ve arızalı olan konuları netleştiriyor. Hastane, kapalı devre işlerinizle ve banka hesaplarınızla ilgili konularda hastalıklı süreç biterken yabancı insanlarla ilgili krizlere müdahale etmek zorunda kalabilirsiniz. Akademik alan ya da büyük şirketlerle ilgili yeni dönemsel sürece başlıyorsunuz. Başak burcu dolunayı sizin belli bir proje üzerindeki beklenmedik değişim sürecini de ortaya çıkarıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve varsa çocuklarınızın iş kariyeri ile ilgili konular netleşiyor. Bu konularda almış olduğunuz destek iyiye dönüyor. Arızalı ve zararlı noktaları daha iyi görüp sonlanıyorsunuz. Başak burcu dolunayı sizin ileri yönelik planlarınızda da zor ve hastalıklı konuları tamamlarken ortak gelirde krizlere müdahale ederek yeni bir dönemsel sürece geçiyorsunuz. Başak burcu dolunayı ile birlikte iş kariyer alanında beklenmedik değişim ve destekte ortaya çıkıyor.

YÜKSELEN BAŞAK: Kişisel konumunuz, sağlığınız, imajınız ve şartlarınız. Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte arızalı ve zararlı konular netlik kazanarak sonlanıyor. İş kariyer alanında zor ve hastalıklı konular biterken, ortaklıklarınızda yeni bir dönemsel sürece geçiyorsunuz. Başak burcu dolunayı ile birlikte akademik alan ya da büyük şirketlerle ilgili konularda beklenmedik değişim ve destek açığa çıkıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Gizli yürüttüğünüz ve kapalı devre işleriniz, hastane, okul gibi konular Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte arızalı ve sıkıntılı konular netlik kazanarak sonlanıyor. Akademik alan, yabancılar ve medya ile ilgili hastalıklı süreç biterken, günlük işlerinizde yeni dönemsel sürece giriyorsunuz. Ortak gelir ve eşinizin kazancında beklenmedik değişim ve destekte Başak burcu dolunayı ile açığa çıkıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ekip çalışmanız, arkadaşlıklarınız, projeleriniz varsa organizasyonlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte arızalı ve zararlı noktaları netleştirerek sonlandıracaksınız. Ortak ve eşinizin gelirinde sıkıntılı konular tamamlanırken, eş ve ortaklıklarınızla ilgili beklenmedik değişim ve destek açığa çıkıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: İş, kariyer, toplum önünde ki imajınız ve varsa annenizin şartları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte sıkıntılı ve arızalı konular netleşerek sonlanıyor. Eş ve ortaklıklarınızla ilgili hastalıklı süreç biterken eğitimle ilgili ya da maddi harcamalarınızda yeni dönemsel şartlara geçiyorsunuz. İş hayatınızda bulacağınız beklenmedik destekte Başak burcu dolunayı ile ortaya çıkıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Akademik alan, hukuk, uluslar arası konular, medya ve yabancılarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz. Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte hastalıklı ve arızalı konular netleşerek sonlanıyor. Günlük iş temponuzda ki sıkıntılı süreç biterken çocuklarınızla ilgili beklenmedik değişim ve destek açığa çıkıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Ortak gelir, kredi- borç, alacak- verecek, burs, nafaka, sigorta, miras ve eşinizin kazancı. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte arızalı ve sıkıntılı noktalar netleşerek sonlanıyor. Kişisel kazancınızda ki krize müdahale ederken çocuklarınızla ilgili ya da yatırımlarınızla ilgili konularda ki hastalıklı süreç şifalanarak bitiyor. Eş kariyer ve ailenizle ilgili beklenmedik değişim ve destek de Başak burcu dolunayı ile açığa çıkıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Eşinizin konumu, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız öğretmenleriniz, anlaşmalarınız ve varsa davalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Başak burcunda olacak olan dolunayla birlikte zararlı ve arızalı noktalar netleşerek sonlanıyor. Temelleriniz ve eşinizin kariyeri ile ilgili konularda hastalıklı süreç iyileşerek bitiyor. Kişisel konumuzla ilgili krize müdahale ederken beklenmedik bir anlaşma evlilik ve nişan yapabilirsiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR