Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda süper dolunay 18-02-2019

Bu yılın en büyük ve en etkili dolunayının gerçekleşeceği Başak burcu dolunayı; Kraliyet yıldızlarından biri olan Regulus’ la kavuşum halinde ve yere en yakın konumda (356 761 km) Kaynak: Astro Bilgi.

Başak- Balık ekseninde gerçekleşen dolunaylar; Düzen, sağlık, hizmet ve fedakârlıklarla ilgili konularda güncellemeler yapar ve sonlandırır. Henüz olayların tam olarak netlik kazanmadığı dönemleri işaret eden 0 dereceler ise olayların başlama aşamasına da vurgu yapar. Ay dolunay fazına geçtiğinde Başak burcunun temsilci gezegeni olan Merkür, retroya hazırlandığı Balık burcunda ve Neptün’ le kavuşum halinde. Bu da demek oluyor ki; ilaçlar, sağlık, sanat ve deniz trafiği ile ilgili ticari konularda sonlanma aşamasına geçileceğine ve akabinde yeni başlangıçların netleşeceğine işaret ediyor. Bu güçlü dolunay oldukça etkili konumda olup, inançlarla ilgili konularda da önemli ve kalıcı açılımlar yapılacağına dikkat çekiyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE SÜPER DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR:
Günlük iş temponuz, iş ortamınız, ufak tefek sağlık problemleriniz ve beslenme düzeniniz ile ilgili konular, Balık burcu süper dolunayı ile netlik kazanıyor ve siz yeni kararlarla kalıcı somut şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Aşk, çocuklar, spor faaliyetleriniz, yetenekleriniz ile ilgili konular, turistik geziler ve varsa babanızın geliri; Balık burcunda olacak olan süper dolunay ile netlik kazanıyor. Ve siz ileriye yönelik yeni bir aşk ya da arkadaşlık da kalıcı şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Ev, aile, babanızın genel durumu ve sizin temellerinizi oluşturan şartlar, Balık burcunda gerçekleşecek olan süper dolunay ile netlik kazanıyor. Ve siz; iş alanınız ya da hedeflediğiniz her ne ise somut sonuçlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eğitim, kurslar, kardeşinizin içinde bulunduğu koşullar, yazışmalarınız ve anlaşmalarınız, Başak burcunda olacak olan süper dolunayla netlik kazanıyor. Medya ile ilgili iseniz ve varsa iş birliği yapmış olduğunuz insanlarla daha somut işler yapacağınız duruma geçeceksiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız ve finansal durumunuz. Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanarak sonlanıyor. Ortak gelirde olabilecek kalıcı koşullar, çalışma koşullarınızla birlikte daha somut hale geliyor. Varsa çocuklarınızın iş ve statüsü ile ilgili konularda netleşiyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kendiniz yani siz, Motivasyonlarınız, genel sağlığınız ve içinde bulunduğunuz şartlarınız, Başak burcunda gerçekleşecek olan süper dolunay ile sonlanarak netlik kazanıyor. Eşiniz ya da ortağınızın içinde olduğu şartlar da somutlaşıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Zorluklarınız, alışkanlıklarınız ve bırakmak istediğiniz her şey, Balık burcu dolunayı ile sonlanarak netlik kazanıyor. Günlük temponuz ve iş şartlarınız ile ilgili konularda olacak olan şartlar somutlaşıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Projeleriniz, plânlarınız, arkadaşlıklarınız ve organizasyonlarınız, Balık burcunda gerçekleşecek olan süper dolunay ile netlik kazanarak sonlanma aşamasına geçiyor. Sosyal alanda ve hobilerinizle ilgili konularda daha somut adımlar atıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İş kariyer, hedefleriniz ve toplumda ne şekilde tanınmış olduğunuzla ilgili konularda sonlanmalar geliyor. Başak burcunda gerçekleşecek olan süper dolunayla birlikte sizin temelleriniz daha somutlaşıyor. Varsa annenizin sağlığı ve çocuklarınızın iş koşulları da netleşerek farklı safhaya geçiyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Uluslar arası konular, medya, hukuk ve akademi ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcunda olacak olan süper dolunayla birlikte konular netleşerek sonlanıyor. Bu konularda yapacağınız sözleşmeler ve anlaşmalar somutlaşma aşamasına geçiyor. Varsa ikinci eş ve torunuzun şartları ile ilgili konularda da olacak olan sonlanmalar yeni aşamaya geçiyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Ortak gelir, kredi, miras ve eşinizin kazancı ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcunda olacak olan süper dolunay şartların sonlandığını söylüyor. Siz kazancınızla ilgili farklı aşamaya geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartları, ortaklıklarınız ve danışmalık aldığınız kişiler Balık burcunda gerçekleşecek süper dolunay ile başka bir safhaya geçmek için şartları sonlandırıyor. Kişisel konumunuzu etkileyecek olan ileriye yönelik karar aşamasındasınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.