Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda Merkür retrosu 11-08-2017

14 Ağustos 2017 Pazartesi günü yaklaşık 03 sularında Haberleşme, anlaşmalar, ticaret ve en önemlisi zihinsel aktivitenin temsilcisi Merkür gezegeni; Başak burcunun 11 derecesinden yarım kalmış işleri tamamlamak ve toparlamak adına geri gitmeye başlayacak ve 5 Eylül itibari ile düz hareketine geçecek. Merkür retrosunun Başak burcunda oluşu her ne kadar güçlü durum olarak gözükse de Neptün’den almış olduğu sert açıyla biraz kafası karışık ve sarhoş halde retroya başlıyor. Belli ki ne yapacağımız konusunda ki kararsızlıklar bizi bekliyor. Başak burcu Merkür retrosu ile mevcut konular netleştirirken daha iyi düşünmeliyiz. Sözleşmelere, seyahatlere ve her türlü iletişimimize daha fazla dikkat etmeliyiz. Ama her zorun bir kolaylığı vardır demişler. Başak burcunda olacak olan Merkür retrosundan çıkan güzellik ise sanatçılara yarayacak nitelikte gözüküyor. Özgün fikirler ve sağlam orijinal eserler üretmek adına derinlik kazandıracak döneme de vurgu yaparken, sağlık ve ilaçlarla ilgili ihmal ettiğimiz birçok konuyu da bu retro ile yeniden gözden geçirerek düzenleme fırsatı bulacağız. Ne olursa olsun retrolar kaçırdığımız fırsatları yakalama adına geri gelen harika zamanlardır. Önceden yapmak istediğimiz ve yapamadığımız birçok konu retro zamanları tekrar güncellenerek tamamlanma imkânları getirir. Merkür’ün 31 Ağustos’ tan sonra Aslan burcuna gerilemesi eski aşklara da hatırlatma yaparken; geçmiş, bitmiş ilişkileri de güncelleyebilir ve yönünüzü şaşırtabilir dikkatli olunuz.

BURÇLARA GÖRE MERKÜR RETROSU

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Başak burcu Merkür retrosu ile İş temponuz, sağlığınız ve beslenme düzeninizle ilgili şartlarınızı yeniden gözden geçirme fırsatı bulacaksınız. Spor çalışmalarınıza ve yeme içme alışkanlığınıza tekrar düzenleme getirebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Çocuklarınızın şartları, hobileriniz, spor ve aşk hayatınızın birisi ile ilgiliyseniz bu retro ile eskiden ihmal ettiğiniz birçok şeyi tekrar ele alma fırsatı bulacaksınız. Sonradan pişman olmamak adına yeni kararlar alırken dikkat ediniz. Sanatsal çalışma içinde olan yükselen Boğalara, Başak burcu Merkür retrosu oldukça iyi gelecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Temel alt yapınız dahil, yerleşim ve köklerinize ait bir çok konu güncellenerek eksiklerini tamamlamak için şartlarını önünüze getirecek. 31 Ağustos sonrası, sanatla ilgili eğitim fırsatlarını tekrar yakalamanız mümkün.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili eski konular güncellenecek. İçinde bulunduğunuz şartları özenle kontrol ediniz. Bu retro ile sahip olmak istediğiniz her neyse alma imkânı bulacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız ve her türlü finansal şartlarınız bu retro ile yeni şartlarını oluşturacak. Bu dönem harcamalarınızda çok dikkatli olunuz. 31 Ağustos sonrası kişisel alanınıza gerileyen retro Merkür, sağlık ve dış görünümünüzle ilgili konulara da dikkat çekerek size ihmal ettiğiniz konuları hatırlatacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız Başak burcu Merkür retrosu ile yeniden düzenlenmek için harekete geçiyor. Genel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili konuları da güncelleyecek olan retro eskiden ihmal edilmiş birçok konuyu haledeceğinize vurgu yapıyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Gizli yapmış olduğunuz planlarınız ve hastanelerle ilgili işleriniz bu retro sayesinde tamamlayacak. Eğer sanatsal bir çalışma içindeyseniz Merkür Başak burcu gerilemesi en çok size yarayacak demektir. 31 Ağustos sonrası Aslan burcuna gerileyecek olan Merkür ile önceden yapmış olduğunuz projelerinizi tekrar gözden geçirme şansı bulacaksınız. Bu arada kaçırdığınız fırsatları da tekrar yakalayabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Önceden yapmış olduğunuz her türlü plan ve projeler Başak burcu Merkür retrosu ile yeni şartlarını oluşturuyor. Belli ki en önemli dönüşümü siz yükselen Akrepler yapacak ve planlarınıza yeni form vererek yeni şartlarınızı oluşturacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İş kariyer alanında önceden kaçırmış olduğunuz anlaşmalar yeni düzenlemeler ile önünüze geliyor. Şartları iyice kontrol etmekte fayda var.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Hukuki ve Büyük ticari şirketlerin birisi ile ilgili iseniz, Başak burcu Merkür retrosu şartlarınızı gözden geçirmek için geri gidiyor. 31 Ağustos sonrası borç-alacak, nafaka ve dış kaynaklı paralara da düzenleme getirecek olan retro Merkür daha çok Hukuki alanda olacak eksiklerinizi tamamlamanız için fırsat çıkaracak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Ortak gelir alanında Retro yapacak olan Merkür, alacak verecek konuları dahil, eşinizin gelirinde de yeni düzenlemeler yapacak. 30 Ağustos’ da Aslan burcuna gerileyecek olan Merkür, anlaşma ve ortaklıklarda önceden kaçırdığınız fırsatları getirecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Eşinizin ya da ortağınızın içinde bulunduğu şartlar ve sağlığı bu retro ile güncelleniyor. Yeni şartlarını oluşturacak olan Başak burcu Merkür gerilemesi yeni düzenlemelerle birçok sonlanmayı getirecek. Eş ve ortağınızın yeni şartları ve sağlık koşullarına da vurgu yapan retro hayatınızda ki çok şeyi düzenleyecek.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.


YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.