Bartın'da Trabzonspor'a yoğun ilgi

Trabzonspor lisanslı ürünlerinin satıldığı Trabzonspor TIR’ı Bartın’a gelerek bordo-mavili taraftarlara satış yaptı. Trabzonspor TIR’ı satış sorumlusu Serhat Bakkal, Trabzonspor taraftarlarının takımlarına sahip çıkmaları için alışveriş yapmalarını, bu sa

Bartın'da Trabzonspor'a yoğun ilgi


Trabzonspor lisanslı ürünlerinin satıldığı Trabzonspor TIR’ı Bartın’a gelerek bordo-mavili taraftarlara satış yaptı. Trabzonspor TIR’ı satış sorumlusu Serhat Bakkal, Trabzonspor taraftarlarının takımlarına sahip çıkmaları için alışveriş yapmalarını, bu sayede hem kulüp hem de taraftarın kazanacağını belirtti. Serhat Bakkal, “Bartın’a çok zamandır gelmemiştik. İlk kez uzun zaman sonra geliyoruz. İlgi çok güzel, bu turumuz ve gruplarımız ile Bartın’a ilk defa geldik. Taraftarımız burada bizde sahip çıktılar. TIR’ımız da yeni sezon ürünleriniz var. Eski ürünlerimiz yarı, yarıya indirimlidir. Ürünlerimizde yüzde 50 indirim var. Bir tek Şampiyonlar Ligi ürünlerimizde indirim yoktur. Taraftarlarımıza alışverişte her türlü indirimde bulunuyoruz. Taraftarlarımız gittiğimiz yerlerde bizleri yalnız bırakmasınlar, hem biz hem de onlar kazanır. Taraftarlarımız TIR’ı takip etsinler ya da internet üzerinden alışverişlerini yapsınlar” dedi.
Bordo mavili taraftarlar Trabzonspor futbol takımının giydiği parçalı forma ile bebek ürünlerine büyük ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler