Balıkesir'de "huzur" uygulaması yapıldı

Balıkesir'de yapılan 'Huzur' uygulaması yapıldı: 12 aranan kişi yakalandı

Balıkesir'de "huzur" uygulaması yapıldı

Balıkesir polisi il merkezi ve ilçelerde Güven Huzur uygulaması yaptı. Uygulama sırasında çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalandı. 
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 aşamalı yapılan uygulamaya 128 ekip ve 552 polis memuru katıldı. Balıkesir ve ilçelerinde yapılan yol ve umuma açık yerlerde yapılan uygulama sırasında 4 bin 635 kişinin sorgulaması yapıldı. 397 araç kontrol edilirken, 6 araç trafikten edildi ve 35 araç sürücüsüne ceza işlemi yapılırken 38 bin 268 lira para cezası kesildi. Polis ekipleri 61 av bayisini kontrol ederek, 2 işyerine işlem yapıldı. Av bayilerine yapılan denetim sırasında 4 yivsiz silah ile 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Genel uygulama sırasında 274 işyeri denetlenirken 4 işyerine eksik evrak nedeni ile ceza işlemi uygulandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler