Balıkesir'de FETÖ operasyonu: 2 tutuklu

Balıkesir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Balıkesir'de FETÖ operasyonu: 2 tutuklu

Balıkesir genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerine operasyonlar devam ediyor. Balıkesir il genelinde yakalanan 19 FETÖ şüphelisinden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince operasyonlarda; Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aranan 2 şüpheli astsubay Balıkesir merkezde, Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Bandırma'da yakalanan ve adli mercilere sevk edilen 3 şüpheliden 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Ayrıca ankesörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıkları değerlendirilen 14 hedef şahsın yakalanmasına yönelik; 22.04.2019 günü Balıkesir merkezli 15 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla yakalanan şüphelilerden şu ana kadar adli işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheli etkin pişmanlıktan faydalanarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler