Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda yeni ay 21-02-2020

23 Şubat Pazar günü Balık burcunun 4 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeni ay, kraliyet yıldızlarından biri olan ve güney yönü işaret eden Fomalhaut sabit yıldızı ile doğuyor. Arapçada balığın ağzı anlamanı gelen “fem el-hût” gökyüzünün dört ana kapısından biri olan önemli sabit yıldızlarıdandır. Mistik güç ve yaratıcılıkla ilişkilendirilen yıldız, sanatla da ilgilidir. Doğacak olan yeni ay, bu konularda yeni ve önemli kapıların açılacağını ön görüyor. Kraliyet yıldızlarının çok güçlü etkisi olduğu bilinir ve kişisel haritalarda önemli bir noktaya rast geliyorsa insana büyük başarı ve şöhret getirir. Fakat bu enerjiyi kişi hayatına doğru geçirmezse diğer kraliyet yıldızları gibi skandal ve sarsıcı olayların içine çekilebilir. Bıçak sırtı gibi olan yıldız, sahte inanç ve yalancı din otoritelerinin çıkacağı konusunda da uyarı yapıyor.

Balık burcunda gerçekleşen yeni ay fazına önemli bir Merkür retrosu eşlik etmekte. Yeni ay fazını tetikleyecek olan retro Merkür; geçmişte hal edemeyip ertelediğimiz konulara yeni açılımlarla düzenleme şansı getiriyor. Retro Merkür, aynı zamanda gizli kalmış suçlarında çözümlenmesi için yeni oluşumları ile yeni kapılar açıyor. İlaca bağlı konular, çocukların karıştığı olaylar ve su kanalları dahil akan sularla ilgili krizleri retro Merkür konuları karşılıyor. Birçok psikolojik rahatsızlıkları da öne çıkaracak olan gelişmeler hepimizi bilgi sahibi yapacak. Yeniliğe açık olan ay fazı, uluslar arası maddi konularda yeni farklı kapı açarken devlet kanalı ile girişimlerin ve yatırımların olabileceğine de vurgu yapıyor.
Yeni aylar her zaman yeni başlangıçlar demektir ve biz çok önemli bir yeni ay yaşayacağız. Bu güzel yeni ayın etkisini ve olumlu yönlerini hayatınıza geçirmek istiyorsanız. Yine Fomalhaut sabit yıldızının kendi diliyle” doğru olun, samimi olun, adaletli olun” diyorum. Her ne kadar kötüler kazanıyorlar deseler de unutmayın, sonunda ipi iyi kalpler göğüsler.

YÜKSELEN KOÇLAR: Psikolojik durumunuz, kapalı devre işleriniz, hastane, okul ve hapishane gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Süren Merkür retrosu ile geçmişte halledemediğiniz konularda da farklı ve yeni yöntemlerle toparlanma fırsatı bulacaksınız. Balık burcu yeni ayı, düşünme sisteminizde arınma başlatacak ve size birçok yeni kararlar aldıracak. Bu güzel, güçlü ve özel yeni ayın olumlu etkilerini hayatınıza geçirmek istiyorsanız. Olumlu düşünün, şükredin ve sözlerinize dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ekip çalışmalarınız, arkadaşlıklarınız, projeleriniz, organizasyonlar ve en önemli umutlarınız. Balık burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yenilenme sürecine geçerek yeni fırsatlar bulacaksınız. Geçmiş konuları da güncelleyecek olan Balık burcu Merkür retrosu; krizler ve psikolojik süreciniz üzerinde de toparlayıcı ekiler oluşturacak. Yediğiniz, içtiğiniz ve kazancınızla ilgili sizi yeni arınma dönemine geçirecek olan yeni ayın güzel, güçlü etkilerinin hayatınıza geçmesini istiyorsanız. Paylaşın ve sadaka verin.

YÜKSELEN İKİZLER: İş kariyer, hedefler ve toplum önünde olan imajınız ve tanınma şekliniz. Size yeni fırsatlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. Geçmişte halledemediğiniz konulara da toparlama sürecine geçirecek olan Merkür retrosu, Krizlere karşı sizi güçlendirecek kapılar aralayacak. Bu güzel yeni ayın olumlu yönünün hayatınıza geçmesini istiyorsanız. Toplum ilişkilerinizde daha olumlu ve anlayışlı olunuz. Ve kilitlendiğiniz hedeflerinizde bencilliği bırakıp kişisel şartlarınızda arınma yapınız.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Uluslar arası konular, akademik alan, hukuk, medya ile ilgili konular, yabancılar ve büyük şirketler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz. Size yeni kapılar açılıyor. Geçmişte hal olmamış konuları da güncelleyecek olan Balık burcu Merkür retrosu, sizin bu konularda ki krizleri düzeltmeniz için farklı yeni kapılar açıyor. Bu güzel ve güçlü yeni ayın olumlu etkilerini hayatınıza geçirmek istiyorsanız. İnançlarınız da derinlik kazanarak kendi iç dünyanızda arınma yapınız.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ortak gelir, kredi- borç, alacak, verecek, sigorta, burs, nafaka gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcu yeni ayı ile size yeni kapılar ve yeni fırsatlar geliyor. Önceden halledemediğiniz ortak gelirdeki krizleri aşmak için de fırsat getirecek olan Merkür retrosu ileriye yönelik planlarınızda arınma yapmanızı sağlayacak. Bu güzel yeni ayın olumlu enerjisini hayatınıza çekmek istiyorsanız. Olumlu düşünün.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İkili ilişkileriniz, eşinizin ve ortağınızın içinde bulunduğu şartlar, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapılar aralanırken geçmişte karar alarak halledemediğiniz krizlere süren Merkür retrosuyla birlikte çare buluyorsunuz. Hedeflerinizde arınma yapacağınız yeni ay döneminin olumlu enerjisini hayatınıza geçirmek istiyorsanız hitap şeklinize dikkat ederek sakin olunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük temponuz, iş koşullarınız, beslenmeniz ve sağlığınız. Balık burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kararlar alıyorsunuz. Geçmişte halletmek isteyip de ertelenmiş olduğunuz konuları da güncelleyecek olan Merkür retrosu ile bir çok krizi yönetecek ve olaylara yeni açılımlarla çare bulacaksınız. İnançlarınızla ilgili arınma dönemine de başlatacak olan Balık burcu yeni ayının olumlu enerjisini hayatınıza geçirmek istiyorsanız. Yemenize içmenize dikkat ediniz ve bol bol şükrediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Çocuklarınızın koşulları, hobileriniz, aşkınız, konforunuz, spor faaliyetleriniz ve varsa yatırımlarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcu yeni ayı ile güçlü kapıları aralıyorsunuz. Süren Merkür retrosu ile önceden yapmak istediğiniz fakat bir türlü halledemediğiniz konulara da farklı ve yeni yöntemlerle toparlama fırsatı bulacaksınız. Yeni ayın şifa veren yönünü olumlu kullanmak istiyorsanız, kararlı ve olumlu olunuz. Psikolojik olarak sizi arındıracak olan yeni ay size iyi gelecek.

YÜKSELEN YAYLAR: Ev, aile, temeller, yerleşim ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konular güncelleniyor ve Balık burcu yeni ayı ile birlikte bu konularla ilgili yeni ve güçlü kapılar açılıyor. Süren Merkür retrosu ile krizlere müdahale edecek ve toparlayacaksınız. Balık burcu yeni ayının hem toparlayıcı etkisi hem güçlü ve yüksek enerjisini olumlu kullanmak istiyorsanız, inançlarınızı güçlendiriniz. İkili ilişkilerinizde olan yeni arınma dönemi size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Anlaşmalar, yazışmalar, eğitim varsa kardeşlerinizin şartları, harcamalarınız ve hareket alanınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcunda olacak olan yeni ayla yeni fırsatlar geliyor. Süren Merkür retrosuyla birlikte gerçekleşen yeni ay fazı, geçmişte halledemediğiniz konularda ki krizlere karşı farklı ve yeni yöntemlerle müdahale ederek güç oluşturmanızı sağlayacak. Balık burcu yeni ayının hem toparlayıcı hem güçlü ve yüksek enerjisini olumlu kullanmak istiyorsanız, olumlu düşününüz. Sağlığınızla ilgili arınma ve temizliğin başlayacağı dönem size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve çocuklarınızın mesleki kariyerleri. Balık burcunda olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Süren Merkür retrosu ile bu konularda önceden halletmek istediğiniz ama bir türlü rayına oturtamadığınız şartlarınızda güncelleniyor. Bu konularda krizlere karşı yeni ve farklı yöntemlerle müdahale edeceksiniz. Balık burcu yeni ayının toparlayıcı etkisi ve güçlü enerjisini olumlu kullanmak istiyorsanız, bulunduğunuz şartlara şükrediniz. Çocuklarınızın konumu ve sosyal çevrenizle ilgili yeni arınma dönemi size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, imajınız ve şartlarınız. Balık burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Süren Merkür retrosu ile bu konularda önceden halledemediğiniz meseleleri de onarma fırsatı bulacak ve krizlere müdahale edeceksiniz. Balık burcu yeni ayının toparlayıcı ve güçlü etkisini olumlu yönde kullanmak istiyorsanız, davranışlarınıza dikkat ederek kırıcı olmayınız. Ailevi konularda yeni arınma ve temizlenme dönemini de başlatacak olan Balık burcu yeni ayı ile birçok şeyi onarma fırsatı bulacaksınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR