Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda jüpiter ve Neptün kavuşumu 10-03-2022

Balık burcunda önemli bir kavuşum meydana geliyor. Jüpiter ve Neptün gezegenleri 4-12 Nisan 2022 arası Balık burcunun 24 derecesinde bir araya gelerek yeni bir döngünün hatta yeni bir çağın başladığını haber veriyor. Su gurubu burçlardan birisi olan Balık burcunun iki yönetici gezegeninin bir araya gelmesi Astroloji açısından çok şey demektir. Bolluk, bereket, taşkınlık hatta enflasyon anlamında gelen Neptün ve Jüpiter kavuşum açısının aynı burçta bir arada olması; yaklaşık olarak 160 ve 166 yıl aralıklarla gerçekleşir. Bu önemli kavuşum hangi burçta gerçekleşmişse o burcun temalarını taban alarak yükseliş ve yeni oluşumlar hazırlar. Su guruplarından birisi olan Balık burcu; burçlar kuşağında, Hastaneler, Psikolojik rahatsızlıklar, sinema, sanatsal konular, kablolu yayıncılık, arka planda yürütülmesi gereken işler, (senaryo, yazarlık) kimya, ilaç, gaz, petrol, ilaç sektörü ve en önemlisi dini inançları temsil eder. Denizler ve Okyanuslarla ilgili yeni oluşumların başlayacağı bu dönem sularla ilgili konuları da öne çekecek. Belki de yeraltı kaynaklarında farklı düzeneklerle ağ kurarak yeni sulama sistemleri oluşturulacak. Bundan önceki Neptün- Jüpiter döngülerine bakarsak, on üç yıl aralıklarla gerçekleşen en yakın tarihler;

1958 Akrep burcunda 3 derece: Akrep burcu Zodyak da bankacılık, psikoloji, yeraltı madenleri, arkeoloji, cerrahi alan gibi konuları kapsar. 1958 ile başlayan konular; (kredi kartı çıkışı ve bankacılıkla ilgili konularda gelişmeler, ilk madencilik sendikası, plastik cerrahi kürsüsünün açılması ve çocuk ruh sağlığı bölümünün Hacettepe de kuruluşu)

1971 Yay burcunda 3 derece: Yay burcu Zodyak da Akademi, büyük şirketler, hukuk, turizm, dini inançlar ve uluslararası konularla ilişkilidir 1971 yılı ile (Tofaş ilk yerli araba üretimine başladı. Akademi de Boğaziçi üniversitesi kuruldu. Anayasada değişiklik olmuş ve Fettullah Gülen ilk defa tutuklanmıştır.

1984 0ğlak burcunda 0 derecede: Oğlak burcu Zodyak da Devlet, yönetim ve bürokrasi bağlantılıdır. 1983 ve 1993 arası Turgut Özal Türkiye yönetiminde kalmıştır.

1997 Oğlak burcunda 26 derecede kavuşum olmuş ve bir burçta iki defa bir araya gelmiş: Mesut yılmaz Hükümeti kuruldu ve 2003’e kadar devam etti. 2003 sonrası Erdoğan devlet yönetimine geçti.

2009 Kova burcunda 25 derecede Kova burcu konuları öne çıktı. Teknik konularda birçok alternatif buluş dönemi başlamıştır.

Çok güçlü ve asırlık döngüyü başlatacak olan Jüpiter- Neptün Balık burcu kavuşumu; yeni bir neslin yetişmesindeki etkenlerin neler olabileceğini ön görüyor. Uzun döneme yayılacak olan bu çok değerli ve önemli kavuşum hepimizi etkileyecek, fakat en çok 2022 Nisan ayı ve sonrası doğumlularla birlikte yükselerek yolunu çizecek. Jüpiter -Neptün kavuşumunu kişisel haritalarımıza göre değerlendirirsek, yükselen burçlara göre kısaca;

YÜKSELEN KOÇLAR: Hastane, okul ve sanatsal konularla ilgili kurumlarda olabilecek çalışmalarla yön belirleyeceksiniz. Yeni bir inanç geliştirebilirsiniz. Kimya ile ilgiliyseniz yeni buluşlar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Planlar, organize işleriniz, sosyal yardım ve vizyonunuz. Yeni bir görüş alanı algı ve ilham. Bu güzel kavuşum size edebi alanda farklı açılımlar getirebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: İş, kariyer alanında kimya, gaz, ilaç ve sanatsal konuların birİsi ile ilgiliyseniz gelişmeler size yeni ilham ve vizyon getiriyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İdealleriniz ve inançlarınızla ilgili yeni fikirler ve yeni seyahatler sizi bekliyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Psikolojiniz ve algılama düzeneğiniz gelişiyor. Sanatsal konuların birisi ile ilgili iseniz, bu transit tam size göre yeni ilham ve yeni vizyon.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İkili ilişkiler ve anlaşmalarınızda etkili olacak olan yeni döngü, ortaklı olarak gelişen yeni süreci başlatıyor. Sanatsal ya da iş konularında bir iş takibi içindeyseniz bolluk ve verim zamanı

YÜKSELEN TERAZİLER: İş koşulları ve çalışma şartlarında yeni dönem. Emek verip çalıştığınız konularda verim zamanı başlıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Yeteneklerinizin öne çıkacağı bu dönem size çok yarayacak. Sanatsal bir çalışmanın içindeyseniz yetenekleriniz gelişerek büyüyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Temel eğitiminiz; sanatsal, kimya ve kapalı devre konular üzerinden ilerliyorsa Neptün- Jüpiter kavuşumu taban oluşturmanız için belli referanslar getiriyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yazı ve edebiyatla ilgili metin çalışması yapıyorsanız bu transit size çok iyi gelecek. Zihinsel olarak vizyon ve hayal gücünüzü etkileyecek olan süreci değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız bollaşıyor. Kazancınız; sanatsal konular, ilaç ve kimya sektöründen geliyorsa yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kimliğiniz ve girişimleriniz, yani sizi var eden etkenler, yeni şartlarını oluşturmak için başka bir evreye geçiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR