Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda dolunay 28-08-2020

2 Eylül 2020 Çarşamba günü Balık burcunun 10 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Tamamlanma ve bitirme zamanının geldiğini vurgulayan dolunay dönemleri her zaman gerginlik ve stres yaratır. Balık burcu; burçlar kuşağında; sağlık, ruhsal konular, karmaşalar, sanat, ilaçlar, su ve su ile ilgili yerler; ( dere yatağı, denizler, hendekler, değirmenler) ve izole gerektiren konularla ilişkilidir. Başak- Balık ekseninde olacak olan dolunay maalesef zor şartları açığa çıkarıyor.

Günlük hayat standartlarında olabilecek koşullarda yavaşlama ve şartlara esir düşme durumunu kesinleştirecek olan Balık burcu dolunayı, gelişecek olan konularda yeni fırsatlarla birlikte temeller atılacağını, sonunda sağlam kalıcı duruma geçileceğini ön görüyor. Olan süreç, ortaklık ve anlaşmalarda blokeler, sınırlandırılmalar ve kısıtlamaların olacağını, iletişimi temsil eden Merkür’ ün sıkışık konumu, bazı kadersel koşulların yani elde olmayan şartlarında öne çıkacağını, devamında hizmet verip izlenilen sağlık ve iş temposunda olabilecek sıkışıklığın yine gündeme geleceğini vurguluyor. Evet; zorlu şartları açığa çıkaran dolunay, yine olagelen durumlarda yavaşlama ve kısıtlamaların olacağını ön görüyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BALIK BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Kapalı devre işleriniz, hastaneler, zorluklarınız ve sizi esir düşüren şartlarınız. Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlarınız tamamlanarak sonlanıyor. İş hayatınızı etkileyecek olan gelişmeler günlük temponuzda sizi yavaşlatacak ama sonuçta sağlam koşullara geçeceksiniz. Maddi kaynaklarınızda olabilecek sıkışma ve sıkıntılar Balık burcu ayı ile netleşiyor. Psikolojik gerginliklere ve ilaç kullanımına dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, sosyal çevreniz, plan ve projeleriniz en önemlisi umutlarınız. Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşerek şartlar tamamlanıyor. Akademik alan, yabancılar ve hukuk konularında sağlam koşulları öne çıkaracak olan dolunay, ek gelir, aşk ve yeteneklerinizi ilgilendiren konularda yavaşlayan sıkışıklığa dikkat diyor. Şartlarınız ve konumunuzda olabilecek sıkışıklık ve sağlık problemleriniz netleşirken idealize etmiş olduğunuz konularda zora düşebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: İş, hedefler, toplum önündeki unvan ve duruşunuz, Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Sosyal alan ve planlarınızda olabilecek sıkışıklıklar netleşiyor. Ev, yerleşim ve kişisel temellerinizde kısıtlanmalar öne çıkarırken, hedeflediğiniz konularda krizli dönem sonrası sağlam duruma geçeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, hukuk, medya, yabancılar, büyük şirketler, iş birliği içinde olduğunuz kişiler ve uluslar arası meseleler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netleşerek tamamlanıyor. Yapacak olduğunuz anlaşma ile sağlam temeller oluşturacaksınız. İlişkilerinizde zorlanıyorsunuz. Yazışmalarda şartlarınızı bağlayacak maddelere dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kredi-borç, alacak-verecek, nafaka, burs, sigorta, miras ve eşinizin geliri; maddi konularla ilgili gelişmeler Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte tamamlanarak netlik kazanıyor. Günlük nafakanız için daha sağlam şartlarınız oluşturuyorsunuz. Banka hesaplarınızda yeni düzenlemeye gidebilirsiniz, bu arada gelir ve kazancınızda olabilecek elde olmayan sıkışıklıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eşinizin koşulları, sağlığı, ortaklıklarınız, anlaşmalarınız ve birlikte ileriye yönelik planlarınız. Balık burcu dolunayı ile birlikte netlik kazanıyor. Gelişen durum kısıtlayıcı ve sıkıntılı süreci öne çıkarıyor. İçinde bulunduğunuz şartlarınızda her ne kadar sizi esir düşüren koşullar olsa da rahat ve konforunuzda sağlam kalıcı duruma geçeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük iş temponuz, beslenmeniz, sağlık ve çalışanlarınız, varsa kiracılarınız. Balık burcunda olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Hedef ve kariyer alanında sıkıntı ve sıkışıklık sizi zorlasa da sağlam temeller atıyorsunuz. Psikolojinize dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Aşk, hobiler, çocuklarınızın konumu, yetenekleriniz, spor, konforunuz, yatırımlarınız ve ek geliriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular tamamlanarak netlik kazanıyor. Akademik alan ve yabancılarla ilgili yazışmalarda sıkışıklıkları öne çıkarsa da sonuç sağlam gözüküyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Ev, aile, yerleşim, temel donanımınız ve eşinizin kariyeri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz konular tamamlanıyor ve netlik kazanıyor. Finansal kazancınız ve ortak alanda olan gelişmelerde her ne kadar kısıtlayıcı ve zorlayıcı gelişmeler olsa da sonuç sağlam oluyor. İş kariyer alanındaki sıkışıklığa dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yazışmalarınız, sözleşmeleriniz, evrak işleriniz, kısa eğitimler, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin durumu. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Bu konularda olabilecek gelişmeler sizin şartlarınızda olabilecek kısıtlama ve sıkışmayı öne çıkarıyor. Akademik alanda ve yazışmalarda olabilecek yavaş giden işlerinize dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve kazancınız, Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartları netleşerek tamamlanıyor. İş hayatınızda kontrol dışı etkiler altında olan gelişmeler sorun ve sıkıntı yaratabilir dikkat ediniz. Ödeme ve banka hesaplarınızda olabilecek yavaşlama sizi şartlara esir düşürüyor.

YÜKSELEN BALIK: Şartlarınız, sağlığınız ve konumunuz, Balık burcunda olan dolunayla birlikte netleşiyor. Aşk ve sosyal alanda ki gelişmelerde sizin şartlarınızı zorlasa da sonunda sağlam yer ediniyorsunuz. Ortaklık yaptığınız kişilerin konumunda sıkıntı ve engel yaratabilir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR