Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda dolunay 30-08-2017

6 Eylül 2017 Çarşamba günü sabah dokuz civarında Balık burcunun 13 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Önceden yapmış olduğumuz girişimlerimizi netleştirip sonuçlandıran Dolunay zamanları oldukça önemlidir.

Başak- Balık burcu ekseninde gerçekleşecek Dolunay; düzen, sağlık, hizmet ve ruhsal anlayışla ilgili konularda belirleyici olacak. Balık burcu Dolunayı, Neptün etkili olup naif ve kırılgan enerjisi ile ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz iyilikler, fedakârlıklar bu Dolunayla netleşecek ve biz kimin ne olduğunu şimdi anlayacağız. Ayrıca ilaçlarla ilgili konular, varsa sanatsal çalışmaların sonuçları daha görünür hale gelecek. Balık burcu Dolunay’ ın aldığı açılar bizi ileriye yönelik sağlam ve mükemmel dönüşüm yapacağımızı söylüyor. Şimdi hasat zamanı. Dilerim ürününüz bol ve bereketli olur.

BURÇLARA GÖRE BALIK BURCU DOLUNAYI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Psikolojik rahatlama sizi bekliyor, İkili ilişkilerde olabilecek gelişmeler size çok iyi gelecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Projeleriniz netleşiyor. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz fedakarlıklar size iyi gelecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İş ve hedeflerinizle ilgili konular netleşiyor. Sosyal Çevrenizden göreceğiniz destek size iyi gelecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, Hukuksal konular ve seyahatlerle ilgili konularda önceden yapılmış girişimler şimdi netleşiyor. Ailenizden alacağınız destek size iyi gelecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Ortak gelir, eşinizin maddi şartları, Kredi borç ve prim gibi konular Balık burcu dolunay’ı ile netlik kazanıyor. Yakın çevreden alacağınız destek, şartlarınızı rahatlatacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eşinizin veya ortağınızın içinde bulunduğu şartlar Bu dolunay ile netleşiyor. Kazançlarınızda ki iyileşme size iyi gelecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sağlığınız, günlük iş temponuz ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili şarlarınız netleşiyor. İçinde bulunduğunuz her türlü koşullarınız iyileşme dönemine giriyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Aşk hayatınız, Çocuklarınızın şartları ya da yeteneklerinizle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz şartlarınız netleşiyor. Hedefleriniz netleşirken psikolojik olarak rahatlayacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Aile, yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili program içindeyseniz Balık burcu Dolunayı ile netlik kazanıyor. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek size iyi gelecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve yazışmalarınızla ilgili her türlü şartlarınız netlik kazanıyor. Kariyerle ilgili dönüşüm size iyi gelecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Finansal konular, harcamalarınız ve kazançlarınız Balık burcu Dolunay’ı ile netlik kazanıyor. İş birliği içinde olduğunuz kişilerden göreceğiniz destek size iyi gelecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Tüm kişisel şartlarınız Balık burcu Dolunay’ ı ile netlik kazanıyor. Görmüş olduğunuz tedavinin sonuçlarını alacağınız zamandasınız. Bu Dolunay size iyi gelecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR