Bakasetas o geceyi anlattı: Uğurcan ve Abdüş varken…

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas’tan flaş açıklamalar geldi.

Bakasetas o geceyi anlattı: Uğurcan ve Abdüş varken…

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifa sinyali verdiği gece yaşananları anlatan Bakasetas “Tek başıma insiyatif almadım” ifadelerini kullandı.

Bakasetas “Öncelikle özel haberlerin dışarıya yayılması güzel değil. Ama bu olay dışarı yayılması için açıklama yapmak zorunda kaldı. Sanki kahramanmışım gibi lanse edildi. Dünyanın bütün takımlarında liderlik unsuru vardı. Bizim takımımızda da liderlik 1.2.3. kaptanı var. Ben 1. Kaptan olmadığımdan kendim inisiyatif alacak değilim. Uğurcan ve Abdüş bana geldiler ve konuştuk. Tatbikî takım için neler iyi neleri yapabiliriz. Hoca hakkında da konuştuk. Hocamızı ne olurda olsun desteklememiz gerektiğini anlattılar. Yediğimiz 5 golün nedeni hocamız değil. 

Uğurcan ve Abdüş Ben buraya geldiğimde çok sıcak bir karşılama yaptılar. Hem iyi hem kötü günümde bana sahip çıkan insanlar. Çok gençler çok fazla şey kazandılar ve kazanacaklar. Bu durumdan dolayı burunlarının kalkık olmasını beklersiniz ama değiller. Trabzonspor sayesinde her şeyi kazandılar ikisi de. Onlarla aynı fikirdeydi hocamızla konuşmam gerektiğini ben de düşünüyorum. Antrenman bittikten sonra ben biraz tesiste kaldım. Hocamızı aradım gelebilirsin dedi. Kaptanlarımızı aradım. Onlar antrenmandan sonra konuşmuşlardı. Ercan’la beraber hocamızın evine gittim ve onun arkasında olduğumuzu anlattım. Yaşanan durumun tam anlamıyla gerçeği bu.” İfadelerini kullandı.

“Maça gelirsek …”
Maç hakkında konuşan Bakasetas “Öncelikle ligin iyi takımlarından biriyle oynadık. Kazanabilmek bizim adımıza önemliydi. Bölgede son dokunuşları yapabilseydik daha fazla gol atabilirdik. Kazandığımız için mutluyum.

Şampiyon olmak için içerde dışarda kazanmalısınız. İçerde taraftarınız motive ediyor. Dışarda kendiniz motive olmalısınız. Büyük şeyler düşünmek doğru değil şu anki durumda. Ama böyle oynarsak ve mücadele edersek söyleyebiliriz. Gol sevincimin klasik olacağımız söyleyemem çok canımı yakıyor. Bazen olabilir ama klasik olmayacak. “ şeklinde konuştu.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor